Ersun Yanal'dan önemli açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Ersun Yanaldan önemli açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2013 06:40

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1 sona eren Red Bull Salzburg karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu…

Haberin Devamı

Takımının henüz tam olarak hazır olmadığını söyleyen Yanal, “Avrupa’da artık kolay takım yok” dedi…

İşte Ersun Yanal’ın açıklamaları…

KARŞILAŞMANIN FOTOĞRAFLARI

İkiye ayırmak lazım maçı. Kişi arasında büyük fark var. Rakibimiz bizden daha hazır durumda. Onlar 2 lig 8 hazırlık maçı oynadı. Oynadığımız son 30 dakikalık mücadeleyi her geçen gün daha yukarıya taşıyacağız. Bu şekilde de amacımıza ulaşacağız.

İŞTE MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ



Oyuncularımın hazır olmaması bizi oldukça sıkıntıya sokuyor. Yavaş yavaş takımımız ritmini kazanacaktır. Biz çok daha iyi savunma yapıp tempoyu arttıracağız... Göründüğü gibi Avrupa'da tüm takımlar zor. Tüm takımlar iyi ve sert futbol oynuyor. Biz bu turu geçeceğimize inanıyoruz.

CRISTIAN BARONI: "Bir yerden sonra oyunun kontrolünü ele aldık. Takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. İyi bir skorla dönüyoruz. Kadıköy çok farklı olacak. Atmosfer ve taraftarın etkisiyle turu geçeceğimize inanıyoruz."

Haberin Devamı

MOUSSA SOW: "2 haftadan beri çalışıyorum. Yavaş yavaş tempoyu kazanmaya başladım. Yedek başladım ama sonradan oyuna girdim. Son 20-25 dakikada oyuna etki etmeye çalıştım. İyi bir Avusturya takımıyla karşılaştık. Bizi de çok iyi ağırladılar, onlara teşekkür etmek istiyorum. İyi kontratak yapan, çabuk çıkan bir takımla oynadığımız için İstanbul'daki maç da kolay olmayacak. Ancak bir gol atmamız bizim için avantaj. Kadıköy'de taraftarlarımıza güveniyoruz. Onların desteğiyle turu geçeceğimize inanıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!