Erken kutlama

14 Şubat Sevgililer Günü, yılbaşında olduğu gibi birkaç gün önceden düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Haberin Devamı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün gelini Fatoş Altınbaş Sarıgül, aile şirketleri Altınbaş’ın Nişantaşı mağazasında Sevgililer Günü daveti verdi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’nun yanı sıra Arzu Sabancı, Begüm Şen, Siren Ertan Çarmıklı, Heves Ekinci, Hilal Kosif, Revna Demirören, Ayşe Kucuroğlu ve Sitare Akdilek’in de aralarında olduğu davetliler, Altınbaş’ın Sevgililer Günü koleksiyonlarını inceleyip alışveriş yaptı.

Yardım melekleri

Evde yatan Alzheimer hastaları için hasta bakıcı kursları açan Türkiye Alzheimer Derneği, bu yeni projeyi Nişantaşı’ndaki Frankie’de tanıttı. “Evim Sensin” filminde Alzheimer temasını kullanan Özcan Deniz de etkinliğe konuşmacı olarak katıldı. Şule Argüder, Deniz’e plaket verdi.

Dedeman Ödülleri sahiplerini buldu

Haberin Devamı

Dedeman Topluluğu’nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman’ın anısını yaşatmak üzere geleneksel olarak düzenlenen Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Projesi Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen törende Türkiye’deki madencilik ve turizm sektörü alanında 14 akademisyene ödül verildi. Gayrettepe Dedeman Oteli’ndeki törene Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman ve Başkan Vekili Nazire Dedeman Çağatay ev sahipliği yaptı.

Resim ve mücevher sergisi

Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çiftinin sahibi olduğu Toprak Sanat Galerisi, Bülent Eriş’e ait Parla Mücevherat’la birlikte düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Parla Mücevherat’ın Akmerkez’deki mağazasında düzenlenen, Sevgililer Günü’nün de kutlandığı etkinlikte hem mücevher koleksiyonu hem de Canan Berber’in “Sevgililer” adlı resim koleksiyonu sergilendi.

Sevgililer Günü

Boğaz’da romantik şarkılar

Mazhar Fuat Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde iki kıta arasında aşk şarkıları söylüyor. SuAda Club / GS Adası’nda sahneye çıkacak olan MFÖ, hayranlarına romantik bir gece yaşatacak.

Doğru seçim

Geçtiğimiz aylarda Bebek’te hizmete giren Choice, ilk Sevgililer Günü’nü Malabadi müzik grubuyla kutluyor. Sevgililer Günü’ne özel lezzetlerin aşk şarkıları eşliğinde ikram edileceği gecede eğlence geç saatlere kadar sürecek.

Haberin Devamı

İtalyan usulü

Napoli mutfağının özgün lezzetlerini sunan Fratelli La Bufala, Akbatı’daki şubesinde Sevgililer Günü’nü “İtalyan usulü” kutluyor. Misafirlere kırmızı güllerin hediye edileceği gecede, gitar melodileriyle en güzel aşk şarkıları çalınacak.

Qubbe’de aşk

Canan Anderson, bu akşam keman melodileriyle Maslak Sheraton Oteli’ndeki Qubbe’de. Gece, Radyo Voyage’ın müzikleriyle renklenecek.

Yazarın Tüm Yazıları