Erkan Taşkıran Karabükspor'da

Güncelleme Tarihi:

Erkan Taşkıran Karabüksporda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2011 15:43

Bank Asya 1. Lig ekibi Bucaspor'dan Erkan Taşkıran'ın, Kardemir Karabükspor ile anlaştığı bildirildi.

Haberin Devamı

Bucaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Erkan Taşkıran'ın kulüple olan sözleşmesini feshettiği ve Kardemir Karabükspor'a transfer olduğu bildirildi.

Açıklamada, “Bucaspor kulübü olarak futbolcumuz Erkan'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni yaşamında başarılar diliyoruz” denildi.

Erkan da Bucaspor'da geçirdiği dört sezonda iki şampiyonluk yaşadığını ifade ederek, “Bucaspor taraftarının gönlümde yeri başkadır. Buradan ayrıldığım için üzüntülüyüm ama kulübüme para kazandırıp gittiğim için de mutluyum. Bucaspor benim evim. Gelecek sezon için onlara başarılar diliyorum. Bir an önce Süper Lig'e çıkmalarını da gönülden istiyorum” ifadelerini kullandı.

ERDEM ÖZGENÇ DE KARABÜKSPOR'DA

Kardemir Karabükspor, Boluspor'dan Erdem Özgenç'i renklerine bağladı.

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak ve Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Balaban ile görüşen defans oyuncusu Erdem Özgenç, 2 yıl sözleşmeye imza attı. Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirten Erdem Özgenç, "Süper Lig'de çok iyi işler yapmış, ligi 9'uncu sırada bitirmiş bir takıma gelmek, Bank Asya 1'inci Ligi'nden Süper Lig'e transfer olmak benim için çok sevindirici bir olay. Çok düzgün bir kulübe geldim. Futbolcusunun her zaman arkasında duran ve hakkını veren bir camiaya geldim. İnşallah, ben de bana güvenenleri mahcup etmemek için çalışacağım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Basın sözcüsü Ziya Alak ise, "Erdem'in yeni sezonda bize çok şeyler katacağını düşünüyoruz. İç transferde takımımızın omurgasını koruduk. Anlaşamadığımız bir tek Kerim var. Onun yerine oynayacak transferleri gerçekleştirdik. Forvet konusunda çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Ziya Alak, Bucaspor'dan Erkan Taşkıran ile de anlaştıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!