Erkan koyuncu son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Erkan koyuncu son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2014 15:31

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde talihsiz bir kaza sonucu vefat eden Sabah Gazetesi'nin foto muhabiri Erkan Koyuncu'yu son yolculuğuna uğurlandı. Erkan Koyuncu için bugün saat 15.15'te Balmumcu'daki Sabah Gazetesi binasının önünde cenaze töreni düzenlendi. Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli de futbolcuları ve cemaat ile birlikte Erkan Koyuncu'nun cenaze namazında saf tuttu.

Haberin Devamı

Prandelli ve oyunculardan Selçuk, Burak, Hamit, Semih, Yekta ve Aydın cenazeye geldi Takım halinde tüm oyuncular gelmek istedi ama Prandelli "Cenazenin önüne geçmeyelim, herkes takıma ilgi gösterir. 5-6 kişi gidip acılarını paylaşalım" dedi.


Haberin Devamı

Ayrıca cenazeye Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, Murat Yalçındağ ve Milli Takımlar Futbol Sirektörü Fatih Terim, Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Mehmet Karlı, Galatasaray Kulübü Genel Koordinatörü Faruk Işık, Stat Direktörü Mustafa Turgun, Güvenlik Koordinatörü Remzi Tan, Galatasaray İletişim Direktörü Ali Kırca ve eski yönetici Haldun Üstünel katıldı.

Erkan koyuncu son yolculuğuna uğurlandı


Eyüp Sultan Cami'sinde kılınan namazın ardından toprağa verildi

Galatasaray Kulübü'nün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, dün, giriş kapısına sıkışarak hayatını kaybeden Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun cenazesi toprağa verildi. Koyuncu için çalıştığı Sabah gazetesinin Balmumcu'da bulunan binası önünde tören düzenlendi ve helallik alındı. Koyuncu'nun cenaze namazı, törenin ardından Eyüp Sultan Cami'sinde kılındı.

KADERİ BABASI GİBİ OLDU
Henüz 37 yaşında vefat eden Erkan Koyuncu, babası gibi meslek olarak gazeteciliği seçmişti. 1946 doğumlu baba Selahattin Koyuncu, Vefa Lisesi'nden mezun olduktan sonra mesleğe Yeni Asır'da foto muhabiri olarak başlamış, 1993 yılında Hürriyet Gazetesi'nde çalışırken yaşamını yitirmişti. Selahattin Koyuncu, oğlu gibi TSYD üyesiydi.

Erkan Koyuncu 20 Kasım 1977 tarihinde doğdu. Selahattin (13) ve Seda (7) isimlerinde iki çocuk babası olan Koyuncu 1999 yılından bu yana Sabah Gazetesi Spor Servisi'nde foto muhabiri olarak görev yapıyordu.

Erkan koyuncu son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

'Ambulans geç geldi' iddiasına Sağlık Bakanlığı'ndan yanıt

Kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu için çağrılan ambulansın olay yerine 45 dakika geç geldiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, bugün bazı basın ve yayın organlarında ?Galatasaray'ın dün sabahki antrenmanı öncesi, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin girişinde Koyuncu'nun ağır yaralandığı kaza sonrası ambulansın olay yerine geç geldiği iddialarının doğru olmadığı belirtildi.

Açıklamada, kayıtların incelenmesi sonucu, İstanbul Komuta Kontrol Merkezi'ne 09.44'de vaka çağrısının geldiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Bugün bazı basın ve yayın organlarında yer alan, Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri önünde geçirdiği kaza sonucu, ambulansın olay yerine 45 dakika geç geldiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

Ambulansımızın 09.56'da (12 dakika) olay yerine ulaştığı tespit edilmiştir. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ettiği foto muhabiri Erkan Koyuncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz."

Erkan koyuncu son yolculuğuna uğurlandı
GALATASARAY MUHABİRİNDEN ACI HABER



BAKMADAN GEÇME!