Erkan Eğitim Kurumlarında 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Güncelleme Tarihi:

Erkan Eğitim Kurumlarında 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 10:04

ERKAN EĞİTİM KURUMLARINDA 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Erkan Teknik Meslek ve Anadolu Lisesi, Erkan Temel Lisesi, Erkan Koleji ve Erkan Sağlık Meslek Lisesinin 2015-2016 eğitim öğretim yılı törenleri ayrı ayrı kutlandı.
Erkan Teknik Meslek Lisesi’nde yapılan tören saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı ile devam etti. Erkan Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Yaşar Tunç sözlerine, ”Özel Erkan Teknik Meslek Anadolu Lisesinin 2015-2016 öğretim yılının açılışına hoş geldiniz” diyerek başladı. Tunç, ”Üç aylık ayrılığının sonunda siz sevgili öğrencilerimizle birlikteyiz, bu geçen üç ay içerisinde öğretmen kadromuzla yeni öğretim eğitim yılının çalışmalarını yaparken sizler okulumuzda değildiniz. Sizlerin yokluğunda okulumuz güneşi olmayan yaz günlerine benziyordu. Sizler buraya gelerek bizim güneşimiz oldunuz aramıza katılan yeni arkadaşlarımızın da gelmesiyle bu güneş daha parlak bir hale geldi. Sevgili gençler eğitimimiz amacı bilgi ile birlikte sizleri hayat hazırlarken ulusunu seven insanlara sevgi ve saygı duygusuyla yaklaşan duyarlı bireyler yetiştirmektedir. Çünkü gelecek sizlersiniz” şeklinde konuştu.
"HER YAŞIN SORUNU VARDIR"
Erkan Eğitim Kurumların Genel Koordinatörü İzzetin Yüzçelik Sağlık Meslek Lisesi ve Erkan Koleji töreninin açılış konuşmasına şöyle devam etti:
”Değerli arkadaşlarım aziz gençlerim elbette her yaşın kendine ayrı sorunları vardır, her yaşta insanın sorunu var, sorunları herkes yaşadı bizde sizler gibi öğrenci olduğumuz zamanlarda bizim de sorunlarımız vardı. Benim size tavsiyem sorunlarımızı öğretmenlerimiz ile konuşarak halledelim. Mesele sabır ve zamanı birleştirmektedir, gençken insan pek sabır etmeyi bilmiyor yetişme tarzı öyle ama öyle ama öğretmenlerin rehberliğinde bu sorunlara çözüm üretmiş olacağız. Değerli kardeşlerim öğrenci evlatlarım unutmayınız her halükarda her meselenin çözülmesi için sizlerle beraber 24 saat biz hizmete hazırız bu sebeple emeği geçen arkadaşlara anne babalara öğretmenlere arkadaşlara ve sizlere bütün samimiyetimle başarılar diliyorum, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.”
"ÖĞRENMEYİ ÖĞRETECEĞİZ"
Erkan Temel Lisesi’nde düzenlenen törende konuşan okul müdürü Atilla Evren ise ” 2015-2016 eğitim öğretim yılında siz değerli öğrencilerimizle birlikte inşallah mutlu sona ulaşacağız, asıl hedefimiz sloganımız olan Erkan Eğitim Kurumlarının “Zor Bizimle Koladır” anlayışı bunu hep birlikte sağlayacağız. Burada bulunma amacımız sizleri geleceğe başarılı bir birey olarak hazırlamak, burada sizlere öğrenmeyi öğreteceğiz ders çalışma alışkanlığını sağlayacağız. Bu alışkanlıklarla birlikte sizlerle bu sene güzel eğitim öğretim yılı geçireceğimize inanıyorum hepiniz hoş geldiniz sevgili öğrencilerim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!