Ergen’in sürprizleri

Gülben Ergen, 14 Şubat akşamı BKM’de konser verecek.

Son albümü ‘Uçacaksın’da yer alanlar başta olmak üzere, sevilen tüm şarkılarını sevgililerle birlikte seslendirecek olan sanatçı, programa bendir ve zil çalacağı bir bölüm de ekledi. Ergen’in 14 Şubat sürprizi sadece bu konser değil, ayrıca konser DVD ve VCD’si de aynı gün müzikmarketlerde yerini alacak. ‘Uçacaksın’ albümünün tanıtımı için özel şovlarla renklendirdiği konser kaydının yer aldığı DVD ve VCD’lerde, Ergen’in tüm hazırlık aşamaları da bulunuyor.

Hababam’ı beğendi

Yılmaz Erdoğan, kardeşi Deniz Erdoğan ve Beyazıt Öztürk’le birlikte önceki gece Akmerkez’de ‘Hababam Sınıfı Asker’de filmini izledi. Filmi beğendiğini ifade eden Erdoğan, ‘Çok güzel bir film. Türk filmleri arasında böyle esprili filmlerin daha çok olması gerekir. Zaten halkımız da bu tarzı çok seviyor’ dedi. ‘Hababam Sınıfı Asker’de ile kendi filmi olan Vizontele’nin karşılaştırılmaması gerektiğini de belirten Erdoğan, ‘Her filmin kendine özgü bir tarzı vardır. Tabii ki Vizontele’nin olayı daha farklı. Vizontele’de tüm halkı ilgilendiren espriler yer alıyor’ diye konuştu.

Aşk buna derler

Sisi, geçtiğimiz gün Verda adlı mağazanın açılışına katıldı. Geçtiğimiz aylarda eski magazin gazetecisi Tolga Sarıoğlu ile evlenen ve o gün gördüğü herkese ne kadar mutlu olduğunu anlatan Sisi, büyük aşkını kanıtlamak için eşinin adını da jean pantolonun üzerine yazmıştı.

Zorunlu ayrılık

Azra Akın ve sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun dizi çalışmaları nedeniyle birbirlerine eskisi kadar zaman ayıramıyorlar. Tatlıtuğ zamanının çoğunu ‘Gümüş’, Akın ise ‘Yağmur Zamanı’nın setinde geçiriyor çünkü... Geçtiğimiz akşam bir fırsatını bulup birlikte Akmerkez’e giden sevgililer, ayrı geçen zamanın acısını çıkardı. Önce S Cafe’de karınlarını doyurup, ardından ‘Hababam Sınıfı Askerde’yi izlediler.

O gece ne giysem

Bianca birbirinden özel abiye tasarımlarıyla, 14 Şubat gecesine ayrı bir renk katmayı vaat ediyor. Özel koleksiyonda ağırlıkla saten, şifon, ipek şifon ve tafta kumaşlar ve bu kumaşlarla dans eden mor, fuşya, mürdüm, yeşil ve turkuaz renkleri hakim... Sevgililer Günü’nde ne giyeceğini düşünen kadınlar, farklı alternatifler bulabilirler.

Modacının sevgilisi Masis’in oğlu

Eskidji’nin sahibi olan Dikran Masis’in yurt dışında eğitimini tamamlayıp Türkiye’ye gelen 27 yaşındaki oğlu Mark, babasıyla aynı işi yapmaya başladı. Bu arada hayatının aşkını da eski cici annesinin modacısında buldu! Birkaç aydır birlikte olan Gülşah Saraçoğlu ve Mark Masis, birbirlerini çok sevdiklerini saklamıyor, birbirlerinden bir dakika olsun ayrılmıyorlar.
Yazarın Tüm Yazıları