Eren, Okul Ziyaretlerini Değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Eren, Okul Ziyaretlerini Değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 17:19

BATMAN’IN SASON İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HALİL İBRAHİM EREN, OKULLARIN SORUN VE SIKINTILARINI ÖĞRENMEK İÇİN, İLÇE VE BAĞLI KÖY OKULLARINA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Batman’ın Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Eren, okulların sorun ve sıkıntılarını öğrenmek için, ilçe ve bağlı köy okullarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.
Ziyaretler sayesinde okulların eksik ve sıkıntılarını birebir görme şanslarının olduğunu belirten Eren, 6 Ocak 2015’te göreve başladıktan kısa bir süre sonra birincil önceliklerinin okulları ziyaret etmek olduğunu söyledi. Eren, "Okullar hakkında gerekli bilgiyi değerli okul idarecilerimizden almanın yanında bir de kendimiz mevcut duruma tam olarak vakıf olmak adına okullarımızı sık sık ziyaret ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu ziyaretlerle okullarımızın isteklerini, sorun ve sıkıntılarını yerinde görebiliyoruz; yapılan çalışmaların niteliğinin ve niceliğinin takibi daha bir kolaylaşıyor, sorun ve sıkıntılara ivedi olarak müdahale edebiliyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında okul idarecilerimizin, öğretmenlerimizin çalışma ortamını daha verimli kılmak için kurum adına neler yapabileceğimizi net bir şekilde gözlemleyip çalışmalarımızda rotamızı bu doğrultuda çizmek için uğraşıyoruz. Ayrıca okul idarecilerimizin görev ve sorumluluklarını ne denli yerine getirdiklerini de görmüş olup tecrübe ve deneyim noktasında kendilerine elimizden geldiğince rehberlik etmeye çalışıyoruz. Okullarımızın fiziki durumlarında görülen sıkıntı, sorun ve aksaklıkları tespit edip soruna çözüm bulmaya çalışıyoruz. Okul ziyaretlerimizde idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle sohbetlerimizi gerçekleştirip bizden dilek ve temennilerini dinleyip kurum olarak elimizden geldiğince başarıyı artırmak adına gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Herkesin görev sorumluluğunu bildiği kanısında olup ki bu konuda şüphem yoktur, görev ve sorumluluk bilincinde olmaya devam edeceği konusu şüphe götürmez bir gerçektir ve buna ziyaretlerimizle bizzat şahit olmuş olduk ve oluyoruz. Akılcı, sağduyulu ve zamanında müdahale ile duruma iyice vakıf olmak adına ziyaretlerimizi gerçekleştirmiş olup çalışmalarımız devam edecektir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!