Erdoğan Gökçek karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan Gökçek karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Birinci Lige Yükselme maçlarında Ankara Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediye takımları ilk turda eşleşti.

Kapatılan Refah Partisi'nden belediye başkanı seçilen, yeni Fazilet Partisi'nin Yenilikçi Hareket önderi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, futbol arenasında karşı karşıya geliyor.

Fazilet Partisi'nde Recai Kutan'ın başkanlığa getirildiği son operasyonda başı çeken Recep Tayyip Erdoğan ile Erdoğan'a başından beri destek veren Melih Gökçek, Türkiye Birinci Ligine Yükselme maçlarında rakip oldular. Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı İstanbul Büyükşehir takımı, ikinci lig birinci klasman grubunu lider tamamlayarak Eskişehir'deki ‘‘son şans turnuvasına’’ katılma hakkı kazanırken; Melih Gökçek'in ekibi Ankara Büyükşehir Belediyesi Play-Off Grubunu dördüncü bitirerek, birinci lig iddiasını sürdürdü. Dün çekilen kurayla İstanbul BŞ.Bld. ile Ankara BŞ.Bld. eşleşti. Maç, cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak. İki kulübün temsilcileri, turnuvaya Gökçek ve Erdoğan'ın gelip, takımlarına destek vereceğini açıkladı. Başkanlar, bunun ardından Fazilet'in Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki spor kapışmasını da izleyecek...

TURNUVA PROGRAMI

23 Mayıs Cumartesi:

Diyarbakırspor-Denizlispor (17.00)

İstanbul Büyükşehir-Ankara Büyükşehir (20.00)

24 Mayıs Pazar:

Kartalspor-Erzincanspor (17.00)

Sakaryaspor-Marmarisspor (20.00)

Turnuvada yarı finaller 25 ve 26 Mayıs, final ise 28 Mayıs tarihinde oynanacak. Bu karşılaşmalar, saat 21.00'de başlayacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!