Erdengi: Sonuna kadar devletimizin yanındayız

Güncelleme Tarihi:

Erdengi: Sonuna kadar devletimizin yanındayız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 15:20

Erdengi: Sonuna kadar devletimizin yanındayız

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Erdengi, bugüne kadar olduğu gibi şimdi de sonuna kadar devletin yanında olduklarını söyledi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Erdengi, 40 yıldır teröre verdikleri destekle, ihanetlerle, darbe girişimleriyle, vesayetlerle diz çöktürmeye çalışanlar şimdi de döviz kurları ile ambargolarla ekonomik saldırdıklarını öne sürdü.
bugüne kadar olduğu gibi şimdi de sonuna kadar devletin yanında olduklarını belirten Erdengi, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Son dönemde sömürgeye alışmış kapitalizmin; coğrafyamızda ki çıkar hesapları, şımarık tavırları ile Devletimizin yürütmekte olduğu Yerli ve Milli anlayışından rahatsız olması sebebiyle,Ülkemiz döviz kurları üzerinden hiçbir gerçekle örtüşmeyen son derece ahlaksız saldırılara maruz bırakılmaktadır.Daha önce ülkemize; 40 yıldır teröre verdikleri destekle, ihanetlerle, darbe girişimleriyle, vesayetlerle diz çöktürmeye çalışanlar şimdi de döviz kurları ile, ambargolarla ekonomik saldırılarına devam etmektedirler. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği olarak tüm bu saldırılara karşı, bugüne kadar olduğu gibi şimdi de sonuna kadar devletimizin yanındayız. Gün ülkemizin ve milletimizin bekası için daha fazla sorumluluk alarak, her zamankinden daha sağlam bir şekilde kenetlenme günüdür.  Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz olarak üzerimize düşen maddi manevi her göreve hazırız. Milletimizle de topyekun kararlı bir duruş göstererek vereceğimiz mücadeleden zaferle çıkacağımızdan hiç şüphe etmiyor, güzel günlerin yine ülkemizin ufkundan doğacağına inanıyoruz."
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!