Erdemir hak etti

DALAMAN'da üç gün boyunca muhteşem bir atmosfer vardı.

Voleybola gönül vermiş genç ve dinamik seyirciler, takımları coştururken, bizlere misafirperverlik örneğinin en güzelini gösteren belediye başkanı Şevket Durmuş ve il müdürü Ünsal Kutluhan'a voleybol camiası adına binlerce teşekkür...

Erdemirspor-Arçelik rekabetinde her zamanki gibi kalite ve heyecan vardı. Sahada galibiyete inanmış ve güçlü rakibini iyi çalışmış bir Erdemirspor vardı. Özellikle arka orta defansında inanılmaz toplar çıkardılar. Ali Peçen'in ısınmadan sakatlanmasıyla bir anda kendini libero olarak bulan Cengizhan, muhteşem oynadı. Pasör Koch adeta zincirlerini kırmış, özgürce hem ortayı çok iyi kullandı, hem de günün smaçörü Bulgar Vladimir'i muhteşem kullandı. Sinan ve Ali Yılmaz galibiyette büyük rol oynadılar. Mehmet ve Barış, Koch'a ‘‘Bunca zamandır neredeydin? Neden bize pas atmadın?’’ deseler yeridir.

Arçelik, bütün kurgusunu Vladimir'i durdurmaya göre ayarlamış. Maçı kurtarmak için her değişikliği yaptılar. Ancak Orhan'ın, Volkan'ın ve de Stefanov'un çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi. Teknik ve taktik yönden incelediğimizde Belçikalı antrenör Georg Strimilon'un hesapları tuttu ve Erdemirspor, genel anlamda çok iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldı.
Yazarın Tüm Yazıları