Erciyesspor Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Erciyesspor Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2015 16:57

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN KAYSERİ ERCİYESSPOR’DA YÖNETİCİLER, TEKNİK HEYET, FUTBOLCULAR, KULÜP ÇALIŞANLARI MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI VE KULÜP ONURSAL BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇİLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELEREK, ZORLU BURSASPOR KARŞILAŞMASI ÖNCESİ MORAL DEPOLADI.

Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’da yöneticiler, teknik heyet, futbolcular, kulüp çalışanları Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıçile akşam yemeğinde bir araya gelerek, zorlu Bursaspor karşılaşması öncesi moral depoladı.
Kulüp Başkanı Ziya Eren, yeni Teknik Direktör Fatih Tekke ve futbolcuların tam kadro katıldığı yemek oldukça neşeli ve keyifli bir ortamda gerçekleşti. Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç“Amacımız sizlerle bir arada olmak, sohbet edip keyifli bir akşam geçirmek. Kayseri her zaman başarıyı takdir etmesini bilir. O açıdan ben inanıyorum ki, süper ligin en centilmen takımı olarak başarıyı arzulayan yapıdasınız. Spor centilmenlik ve dostluktur. Futbolda bu sporun dinamosu ve öncüsü herkes tarafından dünya literatüründe kabul gören ortak bir dildir. Bu dostluğu pekiştirme adına sizlere başarılar diliyorum. Zaman zaman mağduriyetimiz oluyor, ancak inanıyorum ki hak yerini bulacaktır. Kayserinin hizmetkarları olarak sizlere başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.
Kulüp Başkanı Ziya Eren de, "Onursal Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç her zaman yanımızda ve bizim en önemli destekçimiz. Fatih Tekke hocamıza güveniyoruz. Bursaspor’u deplasman da yenerek galibiyet serisine başlamak istiyoruz’’. Teknik Direktör Fatih Tekkede yaptığı açıklamada, Bana güvenip bu zorlu göreve getirenleri mahcup etmemek için futbolcu arkadaşlarımla birlikte ligin sonuna kadar her maçı final görüp kazanmak için savaşacağız" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!