Erçetin Parkorman’da

Parkorman’ın yeni salonu ‘Parkhall’, 2006’ya ‘Bir Yılbaşı Eğlencesi’ ile merhaba demeye hazırlanıyor.

Yemek düzeninde 600 kişi kapasiteli yepyeni mekan Parkhall’da, 4 yıl aradan sonra İstanbul’da ilk kez bir yılbaşı kutlamasında sahne alacak olan Candan Erçetin, 15 Aralık’ta piyasaya çıkan yeni albümü ‘Aman Doktor’da yer alan şarkılarını da ilk kez yorumlayacak.

Başbakan’la röportaj yapmak istiyorum

Seda Sayan, ‘Seda Magazin’ adlı dergisinin tanıtımını, önceki akşam Margaux Restaurant’ta yaptı. Sevgilisi Nihat Doğan’la birlikte dergisinin tanıtımını gerçekleştiren Sayan’a eski eşi Sinan Engin’in şimdiki eşi Ayşe Engin de destek verdi. Dergisi için ilk röportajı sevgilisi Nihat Doğan’la yapan Sayan, Başbakan Tayyip Erdoğan’la röportaj yapmak istediğini dile getirdi. Başbakan Erdoğan’ı yakışıklı bulduğunu ifade eden Sayan, ‘Recep Tayyip Erdoğan en çok röportaj yapmak istediğim insan. Başbakan’ın politika dışındaki ev halini ve eşine olan aşkını konuşmak istiyorum’ dedi. Bayramın ilk günü Antalya’daki programından sonra üçüncü günü Mehmet Ali Erbil, eşi Tuğba Erbil ve sevgilisi Nihat Doğan’la birlikte Monte Carlo’ya tatile gideceğini de söyleyen Sayan, ‘Orada hepsinin fotoğrafını çekeceğim. Size bu fotoğrafları satarım’ dedi.

mel’S’te davet

B
urak Elmas’ın babası Sezgin Elmas, yakın dostlarına Bebek mel’S Restaurant’ta bir davet verdi. Eşi ile konukları ağırlayan Sezgin Elmas’ı başta oğlu Burak Elmas ve gelini Yelda Elmas, Faruk-Hatice Süren, Mehmet-Nihal Cansun ve Lütfi Arıboğan gibi tanıdık isimler yalnız bırakmadı.

Hello’dan yeni yıl partisi

Türkiye’nin en iyi sosyete dergisi Hello’yu yapan ekip, yeni yıla eğlenerek, pozitif bir ruh haliyle girmek için geçtiğimiz gece Margaux’da bir parti verdi. Gecenin bir sürprizi de, Hello Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen ve model Tülin Şahin için hazırlanan sürpriz doğum günü pastalarıydı. Gecenin organizasyonunda büyük emeği geçen Hello dergisi editörlerinden Ersin Süzer her türlü eksiği düşünmüş, gecede performans gösteren DJ Hüseyin Karadayı ve perküsyonist Tayfun’u bile getirtmişti.

Noel Baba köfte dağıttı

Bursa’nın müthiş lezzeti Bendensin Pideli Köfte’nin ikinci subesi Setbaşı’nda yoğun kar yağışı altında açıldı. Açılışa katılan ünlü manken Vahe Kılıçarslan ve ünlü oyuncu Nuri Alço halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Best of Erol Evgin

Türk pop müziğine adını altın harflerle yazdıran Erol Evgin, 1976-1980 yılları arasında Melih Kibar ve Çiğdem Talu ile birlikte yaptığı 20 unutulmayan şarkısının orijinal kayıtlarını tek bir albümde topladı. ‘İşte Öyle Bir Şey’ adını taşıyan albümün tanıtımı önceki akşam Etiler’de bir cafe’de yapıldı.

Başarıyı kutladılar

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz haftalarda sahnelenmeye başlayan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ın oyuncuları, geçtiğimiz akşam moral yemeğinde bir araya geldi. Ekip, yemekten sonra ise fasıl eşliğinde eğlendi. Fransız Sokağı’ndaki La Vie Restaurant’ta düzenlenen eğlenceye, oyuncuların yanı sıra Ali Sunal, sevgilisi Ebru Erkal, Asuman Dabak ve eşi Ümit Birsel de katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları