Ercan Taştekin'in hayali gerçekleşti!

Güncelleme Tarihi:

Ercan Taştekinin hayali gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 12:19

Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle el ve ayakları tutmayan aynı zamanda konuşma yetisini de kaybeden 39 yaşındaki Ercan Taştekin, Fenerbahçe'nin maçını Kadıköy'de statta izleme hayalinin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Anadolu Ajansı'nın yaptığı haberinin basında yer almasının ardından devreye giren Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, Sakarya'nın Ferizli ilçesi Ağacık Mahallesi'ndeki evinden özel araçla aldırdığı Taştekin'e Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda karşılaştığı Molde maçını izletti.

Ercan Taştekinin hayali gerçekleşti


Taştekin, maçı izledikten sonra sadece ayak parmaklarıyla kullandığı bilgisayarıyla sosyal medya hesabından, "Dün akşam hayalim gerçek oldu Saraçoğlu'na gittik. Annemle çok mutluydum yenseydik daha da mutlu olacaktım ama olmadı, canları sağ olsun. Buradan teşekkür etmek İstediğim birileri var. Başta kulüp yöneticisi İsfendiyar beye, Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Ahmet Uçkesen'e, muhabir İbrahim Yozoğlu'na, Erol Ulu'ya ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkürler" ifadelerini paylaştı.

Haberin Devamı

Ercan Taştekinin hayali gerçekleşti


Anne Firdevs Taştekin ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun haberinin ulusal medyada yer almasının ardından yetkililerin devreye girerek Ercan'ı ve kendisini evden otomobille alarak stada kadar getirdiklerin söyledi.

Ercan Taştekinin hayali gerçekleşti

Ercan Taştekin annesi ile birlikte Molde maçını Fenerbahçe Asbaşkan'ı İsfendiyar Zülfikari'nin davetlisi olarak Ülker Stadyumu'nda izledi.

"Oğlumu mutlu ettiler"

Statta çok ilgi gördüklerini ve Ercan'ın çok mutlu olduğunu dile getiren Taştekin, "Oğlumu mutlu ettiler, Allah da onları mutlu etsin. Bütün Fenerbahçe camiasından Allah razı olsun. Orada bütün futbolcular imzaladıkları formayı verdiler. Başkanın odasında yemek verdiler. Maçı Başkanla locada izledik" dedi. Yetkililerin kendilerini maç sonunda tekrar evine bıraktıklarını anlatan Taştekin, Ercan'ın taraftardan büyük ilgi gördüğünü aktardı.

Eve geldikten sonra Ercan'ın telefonlarının gün boyu hiç susmadığını ifade eden Taştekin, "Ercan, oraya gittiği için çok büyük mutluluk yaşadı. 'Şükürler olsun gittim oraları gördüm ya hayalim gerçek oldu. Fenerbahçe kazansın kazanmasın ben çok mutlu oldum' dedi. Evladım çok mutlu. Götürenlerden, getirenlerden, ilgilenenlerden, herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Ercan Taştekinin hayali gerçekleşti


Bir dahaki maça da davet edildi
Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Ahmet Uçkesen ise AA'nın haberinin ardından ulusal basında, sosyal medyada kampanyalar başlatılarak Ercan'ın sesini duyurduklarını belirtti. Fenerbahçe yöneticisinin kendisini arayarak Ercan'la ilgilendiğini vurgulayan Uçkesen, şunları kaydetti:

"Ercan'ın mutluluğu hiçbir şeye değişilmez oldu. Sağ olsunlar bizi en iyi şekilde ağırladılar. Fenerbahçe yenildiği için Ercan üzüldü ama stada gittiği için, hayalini gerçekleştirdiği için mutlu. Başta Fenerbahçe yöneticisine, Anadolu Ajansı muhabirlerine ve sosyal medyada Fenerbahçe taraftarına buradan çok teşekkür ediyorum. Ercan'ın hayali gerçekleşmiş oldu emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ercan, yıllardır beklediği hayalini stada gidip gerçekleştirdi, sosyal medya hesabından duygularını aktardı. Fenerbahçe taraftarı da Ercan'ı takip ediyor, yorumlar yazıyor. Fenerbahçe yöneticileri, 'Bu maçı yenemedik ama bir dahaki maça inşallah seni bekliyoruz. İnşallah bir dahaki sefere yeneceğiz' diyerek tekrar Ercan'ı locasına davet etti. İlgilenen herkese teşekkür ediyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!