Erbakan anısına sergi açılarak, helva dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Erbakan anısına sergi açılarak, helva dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 18:35

Erbakan anısına sergi açılarak, helva dağıtıldı

Haberin Devamı

Hakan KALELİ/SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları üyeleri hükümet meydanında 'Erbakan' konulu fotoğraf sergisi açtı. Sergiye katılanlar açılan bir brandaya Necmettin Erbakan hakkındaki düşünceleri yazdı. 
SP Sivas Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Necmettin Erbakan’ın 7'nci ölüm yıl dönümü nedeniyle fotoğraf sergisi açıldı. Hükümet Meydanında düzenlenen sergide Necmettin Erbakan’ın çok sayıda fotoğrafı yer aldı. Programda konuşan SP İl Başkanı Osman Gönay, "Merhum Erbakan hocamızın vefatının sene-i devriyesi münasebetiyle çeşitli etkinliklerde bulunuyoruz. Dün Afrin'de şehit olan askerlerimiz ve gazilerimiz için destek amacıyla meydanda  Erbakan hocamızı anma haftası çerçevesi içerisinde kan bağışında bulundu üyelerimiz kardeşlerimiz. Bugün burada Erbakan hocamızın resimlerinden oluşan bir sergi açıyoruz" dedi.
Türkiye'nin en etkili en başarılı hükümetinin Başbakanı Necmettin Erbakan'ı rahmetle, minnetle, şükranla andıklarını ifade eden Gönay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
"Sağlığında halkımız hocamızı anlayamadı ama bugün insanlar yeni yeni anlıyorlar. Umuyorum ve Cenab-ı Haktan diliyorum ki inşallah hocamızı anlayanlar onun fikirleri çerçevesinde hareket ederler. Ülkemize zararın neresinden dönülse kardır diye düşünüyorum. D8'leri kurarak bütün dünyayı titreten bir çalışma içerisinde oldu. Havuz sistemi kurarak ülkemizdeki rantiye sisteminin önünü kesti ve devletimizin birçok kurumlarını aktif hale getirdi. Ülkemizi baştan sona sanayi ile donattı. Ülkemizin kalkınması için üretim ekonomisine geçişin işaretlerini verdi. Gerçekten Cumhuriyet tarihinde emsali görülmemiş efsane bir başbakanlık dönemi geçirdi. Onu rahmetle anıyoruz. Minnetle anıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!