Engelli Yurdagüle en güzel karne hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Engelli Yurdagüle en güzel karne hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 13:57

Engelli Yurdagüle en güzel karne hediyesi

Haberin Devamı

MURADİYE,(Van)-(DHA)-VAN'ın Muradiye  ilçesinde yaşayan ve engelli oluşu nedeniyle  okula gidemeyen Yardagül Uçar, karne heyecanını eğitim gördüğü evinde yaşadı.10 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi Uçar'ın  karnesini  Muradiye Genç Adımlar Derneği Başkanı Selçuk verdi. Yay, karnesini alan Uçar'a çalışma masası hediye etti.

Muradiye ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan  Beydağ Mahallesi'nde yaşayan ve doğuştan sağ ayağında engelli olarak dünyaya gelen 3.sınıf öğrencisi  Yurdagül Uçar, okula gidemediği için eğitimini evde gördü. Uçar, karne heyecanını  eğitim gördüğü evinde yaşadı. Muradiye Genç Adımlar Dernek Başkanı Selçuk Yay, karnesini alan Uçar'a, çalışma masası hediye etti. Büyük mutluluk yaşayan Uçar ailesi, kızlarına ders anlatan öğretmenleri ve karne gününde kendileriniz yalnız bırakmayan Dernek Başkanı Yay'a  teşekkür etti.
Genç Adımlar Derneği Başkanı Yay,dernek olarak halkın ve mağdurun yanında olduklarını belirterek," Beydağ mahallesinde yaşayan 10 yaşında 3. Sınıf öğrencisi engelli Yurdagül Uçar kardeşimize karne hediyesi olarak ders çalışma masası hediye ettik. Her ne kadar okulda arkadaşlarıyla birlikte olmasa dahi, biz bu eksikliğini tamamlayarak kendine destek olmaya çalışıyoruz. Diğer yatalak ve engelli hastalarımızı yaşlı ve fakir ailelerimizi ziyaret edip, sorun ve sıkıntıları dinleyerek elimizden geldiğince isteklerine karşılık veriyoruz."dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!