Engelli tiyatrocular, "Mucize"yi izledi

Güncelleme Tarihi:

Engelli tiyatrocular, Mucizeyi izledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2015 14:05

- Beypazarılı Gönül Dostları Tiyatrosu'na mensup engelli oyuncular, kaymakamlık ve belediyenin girişimiyle başkentte "Mucize" filmini izleyerek, farklı bir günde yaşadı

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Beypazarılı Gönül Dostları Tiyatrosu'na mensup engelli oyuncular, kaymakamlık ve belediyenin girişimiyle başkentte "Mucize" filmini izleyerek, farklı bir günde yaşadı.

Kaymakamlık, belediye, gençlik ve spor ilçe müdürlüğü bünyesinde tamamının engellilerden oluştuğu tiyatro ekibi, bir AVM’nin sponsorluğunda başkentte sinemaya giderek Mahsun Kırmızıgül'ün "Mucize" filmini izledi. Engelli tiyatrocular, AVM'de aynı zamanda bowling oynayarak eğlendi.

Tiyatro ekibinin sözcüsü Ömrüye Şimşek, sinemada film seyrettikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Engelli olmak bir suç değildir. Biz de arkadaşlarımızla, çevre ilçelerde tiyatro gösterisi yapıyoruz. Engellilerin neleri başardığını ve başarabileceğini de göstermeye çalışırken, gösterilerimizle de önemli mesajlar veriyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Hakkı Dumlupınar ise çocukların yaptıkları etkinliklerle kendine güveninin geldiğini vurgulayarak, "Hayata tutunarak, ayaklarını daha yere sağlam bastıklarını görüyoruz" dedi.

Engelli tiyatroculara, Kaymakam Mustafa Kaya ve eşi Belgin Kaya ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Baha Tekin de eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!