Engelleri kaldırmak için buluştular

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin başlattığı akülü tekerlekli sandalye kampanyası kapsamında düzenlenen gece, iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

Haberin Devamı

Gecenin mimarı Fulya Terim ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş’ın teşekkür konuşmalarıyla başlayan etkinlik, bağışçı ve destekçilere verilen plaket töreniyle devam etti.
WOW Hotel’de düzenlenen, sunuculuğunu Burcu Esmersoy ile Ceyhun Yılmaz’ın üstlendiği geceye Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve ünlü futbolcular da katıldı.
BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı skeçlerle renklenen gecede konuklar, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası ve Ziynet Sali’nin şarkılarıyla eğlendi.

ÜNLÜ ÇİFTTEN 1000 SANDALYE

Bir akülü tekerlekli sandalyenin fiyatının 2 bin 400 TL olduğunu belirten TOFD Başkanı Ramazan Baş, kampanyaya 100 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlayan Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftinin 900 tane daha sandalye bağışı yapacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Kimler destek verdi

Kampanyaya akülü tekerlekli sandalye desteği verenler: Fulya-Fatih Terim, Ünal Aysal, Ebru Gündeş–Reza Zarrab, Selda-Mehmet Topal, Ceyhun Yılmaz, Umut Oran, Burcu Esmersoy, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe, Ömer Sabancı, Selçuk Yöntem, Şahan Gökbakar, Sibel-Hasan Şaş, Nazlı Öztarhan, Abdurrahim Albayrak, Abiş Hopikoğlu, Ali Kırca, Esra Ceyhan, Rezzan Epözdemir, Turgay İlter, Emir Sarıgül.

Arkadaşça iş yemeği

Yurdal Sert’le boşanma davası devam eden Ivana Sert, önceki gün Arnavutköy’deki Akıntıburnu’nda işadamı Adnan Akat’la görüntülendi. İkili, baş başa yemek yedi. Akat, çıkışta soruları yanıtsız bırakırken, Sert ‘arkadaşça iş yemeği yediklerini’ söyledi.

Resimleri kitap oldu

20’nci sanat yılını kutlayan ressam İsmail Acar’ın eserleri, kitap oldu. 1500 adet bastırılan kitabın tanıtımı, önceki gün Etiler’deki Galeri İdil’de yapıldı. Kitapta sultan portreleri, İstanbul ve saray yaşamı üzerine yorumlar, Osmanlı ve Selçuklu dönemi hakkında yorumlar yer alıyor.

Kadına şiddete hayır!

Asmalımescit’teki GoodMood, önceki akşam “Kadına yönelik şiddete hayır” konseptli “Girls Night Out” partisine ev sahipliği yaptı. Kadına şiddete dikkat çekmek isteyen 30 kadın, önceki akşam “Kadına Şiddete Dur” sloganıyla düzenlenen partide bir araya geldi. Gecede, ressam Şeyda Cesur’un boyadığı tişörtler satıldı. Ünlü modacı Neslihan Yargıcı’nın da aralarında olduğu birçok kadın, bu tişörtleri giyerek zafer işareti yaptı.

Haberin Devamı

Altın günü

Altınbaş Mücevherat; Amerika, Çin, Fransa, Hollanda, İspanya, İsrail, Japonya, Slovakya başkonsoloslarının eşlerini Nuruosmaniye’de bulunan marka yönetim merkezinde ağırladı. Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş’ın eşi Serap Altınbaş’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe katılan konsolos eşleri, markanın koleksiyonlarını inceledi.

Tokyo’da maraton koştu

Türkiye’nin en köklü ilaç firmalarından Abdi İbrahim’in başkanı Nezih Barut, geçtiğimiz pazar günü düzenlenen 2013 Tokyo Maratonu’na katıldı. Barut’a maratonda Abdi İbrahim’in stratejik ortağı olan ve yedi yıldır Tokyo Maratonu’nun resmi sponsorluğunu üstlenen Otsuka Holding Başkanı ve CEO’su Tatsuo Higuchi de eşlik etti. Barut, “Böylesine görkemli bir organizasyonda yer almaktan gurur duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

29’a kardeş geldi

Ulus 29 ve Beymen Brasserie’nin sahibi Metin Fadıllıoğlu, 29 Food Bar adlı yeni bir mekân açtı. Ulus 29’un içinde yer alan barın mönüsü, Mert Şeran’ın imzasını taşıyor. Mönüde hamburger çeşitlerinin yanı sıra köfte ördek roll gibi 29 klasikleri de yer alıyor. Müzikleri Hemi Behmoaras tarafından yönetilen mekânın dekorasyonunda ise Zeynep Fadıllıoğlu’nun imzası var.

AJANDA

Müzik gecesi

Bu gece 360istanbul’da düzenlenecek “İstanbul Amsterdam Burlesque Fest”te Hollandalı burlesk sanatçısı Fay Loren performans sergileyecek. Ortaköy’deki Ciroc’ta ise Amerikalı şarkıcı Anita Davis sahneye  çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları