Enfraruj






Salih UÇAR
Haberin Devamı

Antalyalı Donatella

GEÇEN günkü yazımda değinmiştim.

(...Bayındır Dış Hatlar Terminali'nin güzel Halkla İlişkiler Müdürü İlknur Fidan, evinde bekarlık parti veren İtalyan asıllı yazar Donatella Piatti'nin Antalya versiyonu olmaya aday. İlknur ve bir grup arkadaşı, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde ‘‘Bekarlar Partisi’’ düzenliyor.

Bistro Bee'de yapılacak partiye sadece davetli ve bekar olanlar girebilecek. Partinin bir diğer koşulu ise yanında hediye getirme zorunluluğu. Davetli, kime vereceğini içeride kendisi seçecek. Dışarıya çıkarken tek mi, yoksa iki kişi olarak mı çıkar, burası ona kalmış...)

İşte bu yazıyla ilk kez duyulan parti, müthiş dikkat çekti. Çok sayıda insan, partinin içeriği konusunda İlknur'u ve beni soru yağmuruna tuttu. Ancak en çok sorulan soru, ‘‘Evliyim ama partide yeralmak istiyorum’’ oldu. Bu konuda acayip baskı var.

Özellikle evliler, gözlerini bu partiye çevirdi. Şimdi Çarşamba günü yapılacak Bekarlar Partisi'ne hangi evlilerin katılacağı veya katılmaya çalışacağı merak konusu oldu.

GÜLLER DİYARINDA

Diğer yandan 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü nedeniyle bir çok etkinlik hazırlandı. Antalya'da eğlence dünyasının genç solisti Erçin, bu özel günde Isparta'da olacak. Flamingo Club'teki sahnesini Emre Altuğ'a bırakan Erçin, o gece Büyük Isparta Oteli'nde Baba'nın hemşehrileriyle buluşacak. İlk kez Antalya sahnelerinde yeralan bir sanatçı, böyle bir gecede bölgemizin bir diğer ili Isparta'da program yapacak. Gerçekten sevindirici bir gelişme. Ispartalılar'ın Erçin'e olan ilgisini de unutmamak gerekir.

Bu gecede orada olmayı çok isterdim ama Bekarlar Partisi'ne çok önceden sözüm var. Aksi halde kesinlikle ilk tercihim Sevgililer Günü'nü güller diyarı Isparta'da geçirmek olurdu. Hem de Erçin'i dinleyerek... Biliyorsunuz, Erçin'le çok özel dostluğumuz var. Aramıza zaman zaman Sibel Gül giriyor ama olsun, yine de bu dostluk yıkılmadı, ayakta.

YENİ MÜDÜR HEYECANLI

Ofo Oteli'nin yeni Halkla İlişkiler Müdürü Nilgün Başsezgin ile banket sorumlusu Serpil hanım, bu satırların kaleme alındığı saatlerde ziyaretime geldi. Halkla İlişkiler alanında epey tecrübesi olan Başsezgin, bu göreve kısa süre önce atanmış. Heyecanı ve planlarından etkilenmemek mümkün değil. İlk hamleyi de Sevgililer Günü için yapmış. Ofo'da bu özel gün için dopdolu bir program var. En ilginç olanı ise ‘‘Öpüşme’’ yarışması. Otelde yapılacak gecede; sevgilisini kim daha uzun süre öperse, ödül kazanacak. Çiftlere ‘‘Kolay gelsin’’ ve aramıza yeni katılan Nilgün Başsezgin'e de ‘‘Hoşgeldin’’ diyoruz.

e-mail: sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları