Enfraruj






Salih UÇAR
Haberin Devamı

Çılgın parti

İLKNUR Fidan'ı yakından olmasa bile gazetelerden tanıyorsunuz. Şirin mi şirin, çıtı pıtı, sevimli, yüzünden gülücükler eksik olmayan birisi. Daha önce Dedeman Aquapark'ın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nü yaptı. Sonra Azerbaycan'a gitti.

Bir süre orada yaşadıktan sonra tekrar Türkiye'ye döndü. Seçimlerde ANAP'tan belediye meclis üyeliğine aday oldu ancak seçilemedi. Sonra Denizli'de EGS'de çalıştı. Yaklaşık bir buçuk yıldır sürdürdüğü bu görevinden sonra hasret kaldığı Antalya'ya tekrar döndü. Şimdi Bayındır Dış Hatlar Terminali'nin Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nü yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ayar Meyhane'de 'Hoşbuldum Kokteyli' vardı. İlknur, basın dünyası ile halkla ilişkiler müdürlerini buluşturdu. Falez'den Sema Ögel, Adonis'ten Değer Erbora, Aden&İGS'den Hatice Hanoğlu gecenin gözdesiydi.

ESKİ DOSTLAR BULUŞTU

Halkla ilişkiler alanına yıllarını vermiş bir dost da oradaydı; Nevin Sapmaz. Yıllarca Talya'da çalıştıktan sonra emekli olan Nevin Hanım, eski dostlarıyla anılarını tazeledi o gece... Ayrıca şu anda İzmir'de olan magazin basınının gerçek dostu Yasemin Babaoğlu da gecenin sürpriz konuğuydu. Kokteylin ardından Firüzan Binbir ile bir süre sohbet edip, Cafe Break'a geçtik. Son durak ise Sherlock's oldu.

Bir kaç gece sonra CeCe'de iken ön masada oturan ve yerinde duramayan minyon tipli bir kadın dikkatimi çekti. Bu bizim İlknur'du... Her zamanki gibi gülücükleri yüzünden eksik olmuyordu. Bizi farkedince hemen masaya geldi, heyecanla anlatmaya başladı. Yine dedikodu kazanını kaynatacağımızı düşünürken, sözü bir partiden açtı. Siyasi değil, eğlence partisi.

EVLİ OLANLAR GİREMEZ

Tarihi 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü...

Mekanı ise eski Dedeman Yolu üzerindeki Bistro Bee.

Partinin adı, ‘‘Bekarlar Patisi’’.

Anlayacağız 14 Şubat'ta sevgilisi olmayan gençlerin çılgınca eğleneceği bir parti olacak. İlknur ve arkadaşları, bu işi organize ediyor. Partiye evlilerin girmesi kesinlikle yasak. Hekes bekar ve sevgilisiz olacak.

Diğer bir şart ise hediye getirme zorunluluğu. Bir erkek veya kadın, yalnız gelecek ve yanında da hediye paketini getirecek. Kime vereceğini ise içeride kendisi seçecek. Dışarıya çıkarken tek mi, yoksa iki kişi olarak mı çıkar, burası davetliye kalmış.

Yani anlayacağınız, bizim İlknur, hani evinde bekarlık partisi veren İtalyan asıllı yazar Donatella Piatti varya, onun Antalya versiyonu.

Şimdi sosyetede bu partinin heyecanı yaşanıyor.

Yazarın Tüm Yazıları