Enfraruj







Salih UÇAR
Haberin Devamı

Üç mutlu çift

GAZETECİ arkadaşım Ömer Mazi'nin doğumgünü... Es-Line Ajans'ın gözde mankenleri tam kadro halinde barda. Koordinatör Serpil Çınar, Aslı Baş, Pınar Gökçeoğlu, Bora Okumuşoğlu, Miss Model Of The World güzeli Feza Gürsoy, Hilal İlgin, Damla Çakı ve Özgür Akınerler.

Diğer yandan Ömer'in bu özel gününü kutlamak için basın ve mankenlik dünyasının dışından da dostlar var. İstanbul-Antalya arasında mekik dokuyan Pozitif Ajans'ın sahibi Haluk Özsevim, son gözdesi Pınar adındaki bir kızla katıldı geceye. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Pınar ile Özsevim arasındaki aşk, diğerlerine benzemiyor. Ciddi bir şeyler olduğu kesin...

DÜNYA GÜZELİNİN AŞKI

Podyumların en uzun bacaklı mankeni unvanını elinde bulunduran Aslı Baş'ın yanında ise arkadaşı Ayla var. Aslı, böyle ortamlara sevgilisi ile katılmayı pek sevmiyor nedense.

Dünya güzeli Feza ise artık aşkını gizlemiyor. 2.5 yıldır üniversiteli Kaya ile birlikte olan Feza, yakışıklı sevgilisini, doğumgünü partisine de getirmişti. Gecede birbirleriyle bütünleşmiş iki çift; Feza ve Kaya ile Haluk ve Pınar, ilgi odağı oldu.

Bütün bakışlar tam bu iki çiftin üzerinde odaklanmıştı ki, içeriye manken Damla Çakı ile sevgilisi Özgür Akınerler girdi. Uzun süreli arkadaşlıklarını aşka dönüştüren ve ciddi bir beraberlik yaşayan Damla ile Özgür'ün de katılmasıyla çiftlerin sayısı üç oldu.

KARIŞIK İLİŞKİLER

Geçtiğimiz günlerde yarı Antalyalı Yılmaz Erdoğan ile bar çıkışında yakalanan Pınar Gökçeoğlu'na ise gecede arkadaşı Öznur eşlik etti. Aklı Mükremin Çıtır'da olan Pınar'ın neşesi görülmeye değerdi. Öznur'u bu sütunlardan tanıyorsunuz. O da Yılmaz'ın yeğeni Cahit Taş'la çıkıyor.

O gece öğrendiğim en ilginç şey ise yıllar önce Cahit'in Pınar'a olan aşkıydı. Manken Gökçeoğlu'na deli gibi aşık olan Cahit, güzel kızı Mükremin Abisi kapınca teselliyi Pınar'ın yakın arkadaşı Öznur'da almış. İlginç ve bir o kadar da karışık ilişkiler zinciri... Neyse, doğumgünü partisini bırakıp dedikodulara daldık, bunlara başka zaman döneriz. O gece gerçekten çok eğlendik. Uzun süredir görüşemediğimiz dostlarla birlikte olduk. Son söz de evsahibine; ‘‘İyi ki doğdun Ömer. Sana mutlu yıllar diliyoruz.’’

Yazarın Tüm Yazıları