Enfraruj

Haberin Devamı

Aşk kaçamağı

UZUN süredir dedikodu piyasasında ring yapamıyorduk...

Bugün şöyle bir tur atalım.

Antalya sosyetesinin yakından tanıdığı çapkınlardan işadamı Özgen Öz'ün uzun süredir sesi soluğu çıkmıyordu. Son olarak yılbaşı tatilini Bodrum'da geçiren Öz'ün güzel bir kıza sevdalandığı ve önümüzdeki günlerde nişanlanacağı haberi yayıldı. Geçen gün Serkan Eltut'un Lara'daki SMK Home Cinema Şubesi'nde karşılaştık. Eltut'la eğlence dünyasını konuşurken Özgen girdi içeriye... Tam söz ondan açılmıştı ki, bir de baktık karşımızda gecelerin çapkını Özgen. Sosyetede son günlerin en çok konuşulan konusu Özgen'in nişanlanacağı haberiydi. Birinci ağızdan duyalım istedik; ‘‘Kim çıkarıyor bu dedikoduları anlamıyorum. Öyle bir şey yok’’ diyordu Öz. Ama yine de Özgen'in işi belli olmaz. Benden söylemesi. Ayrıca genç işadamının en çok sevdiği parça da ‘‘Kızımız olacaktı’’dır.

ERÇİN'İN PLATONİK AŞKI

Flamingo'nun solisti Erçin ile bir eğlence mekanının halkla ilişkiler müdürlüğünü yapan Zeynep, geçtiğimiz günlerde aşk kaçamağı yapmışlar. Yanlarında ise Zeynep'in yakın arkadaşı Serap ile mekanın solisti Akın da varmış. Erçin ile Zeynep'i öyle samimi görenler, hayretler içinde kalmış. Konuşulanlara göre dudak dudağa öpüşen çiftin, çevredeki bakışlara aldırmaması da dikkatleri çekmiş. Merak ettiğim diğer konu ise Erçin'in sosyetenin gözdesi Sibel Gül'e olan aşkı. Bir taraftan aşk kaçamakları yapıp, diğer yandan Sibel'e olan aşkını her yerde anlatan Erçin'i anlamak hayli zor. Elde bir hesabı yaptığı kesin...

RANA'NIN AFRİKA GEZİSİ

Salı günkü yazımda, ünlü sunucu Rana Elik'i konuk ettim. Bu sütunlarda Rana'nın sevgilisinin İstanbul'da olduğunu ve yeni tanıştıklarını belirtip, güzel sunucunun arkadaş grubuyla Afrika gezisine çıktığını yazdım. Küçük bir çizgi ile ayırdığım sevgilisi ile Afrika gezisi, birçok okuyucu tarafından yanlış anlaşılmış. Sanki ‘‘Rana Elik, yeni tanıştığı sevgilisiyle Afrika gezisine çıktı’’ imajı yayılmış. Doğal olarak güzel sunucu da bu duruma hayli üzülmüş. Aslolan, Rana sevgilisiyle Marmaris'te buluşmuş, Afrika gezisine ise gazeteci arkadaşlarıyla yani sevgilisiz çıkmıştı. Bu noktayı da açıklığa kavuşturuyor ve Rana'nın gönlünü alıyoruz.

Yazarın Tüm Yazıları