Enfraruj

Salih UÇAR
Haberin Devamı

Sürpriz aşk mı?

ANTALYA gecelerinde aşklar ve kaçamaklar hızlanmaya başladı. Eylül ve ekim aylarında durgun geçen sosyetenin aşk hayatı, Kasım'da canlılık kazandı. Kimi çiftler ilişkilerini askıya alıyor, kimileri askıdan indiriyor, kimileri de yeni birlikteliklere start veriyor.

Hal böyle olunca, çiftlerin, aşk trafiğine yetişmek de kolay olmuyor. Sosyetedeki son bomba ise, CeCe'nin yakışıklı solisti Korhan ile Sharlock's'un ortaklarından Şenay Çelik arasındaki aşk...

NEDEN OLMASIN

Son günlerde İzmirli solist Korhan ile Bursalı işkadını Şenay arasındaki yakınlık herkesin dikkatini çekmiş. Her yerde beraber görülen ikiliyi birbirine yakıştıranların sayısı da oldukça fazla. Antalyalı genç işadamı Özgen Öz, Escobar'ın sahibi Hakan Özkaykı ve basketbolcu Bora'dan sonra uzun süredir kimseyle beraber olmayan Şenay için 'neden olmasın' yorumu yapılıyor.

İşe Korhan tarafından bakılırsa da, genç solistin kısa süre önce sevgilisi Işıl'dan ayrıldığı gözönünde bulunduruluyor ve bu tarafa da 'olabilir' deniyor.

ONLAR ARKADAŞ

Bu ikili, yakınlaşmaları konusunda ise ser verip, sır vermiyor. İyi arkadaş olduklarını belirten ikilinin yılın sürpriz aşkına 'evet' mi dediğini zaman gösterecek. Onlar açısından arkadaşlık, çevreleri tarafından ise aşk olarak yorumlanan bu olay yakında açıklığa kavuşur.

Bu arada CeCe'de çarşamba akşamları Arzu fırtınası sürüyor. Güzel şarkıcı, kendine özgü repertuarıyla, barı dolduran müdavimlere doyumsuz eğlence yaşatıyor. Haftanın diğer akşamlarında ise Korhan ile eküri Ebru'nun programı var. Onları zaten tanıyorsunuz. Ancak Ebru'nun son zamanlarda Antalya'ya iyiden iyiye ısındığı da gözlerden kaçmıyor.

Yazarın Tüm Yazıları