Enfraruj

Haberin Devamı

Bir dizi açılış

HAFTAYA açılışlarla başladık. Öyle devam edelim.

Yat Limanı No: 21'de Street Bar (Nam-ı diğer adıyla Cadde Bar oluyor) eğlence dünyasına Cuma akşamı 'Merhaba' dedi. Selçuk Köken'in yönetiminde bu renkli dünyaya katılan Street, yaz sezonunda disko ve bar olarak hizmet verecek.

Cumartesi gecesi ise geçtiğimiz yıl Cabanas'ın Halkla İlişkiler Müdürü olan Yasemin Berker, kendi işyerini açtı. Gece yaşamından kopamayan Yasemin, bir süre dinlendikten sonra tekrar aynı hayata döndü. Ama bu kez müdür olarak değil, patron olarak. Dedemon Yolu üzerindeki Tutti's Bar, düzenlenen kokteyl ile yaz sezonu öncesinde sosyetenin hizmetine girdi.

Diğer yandan Kaleiçi'nin vazgeçilmez mekanları arasında bulunan Pinokyo Cafe Bar-Restaurant, sezonu görkemli koktelyle açtı. Her gece fasıl eşliğinde yeni hizmet anlayışıyla sezona star veren Pinokyo, yine nostalji gecelerinin mekanı olacak gibi görünüyor. Pinokyo, Kaleiçi Paşa Camii Sokak No: 38'de bulunuyor.

GÖSTERİLER İLGİ ÇEKTİ

Antalya'nın en büyük açık hava diskosu Discoland, çılgın gecede start aldı. Antalyalılar'ın ilgi gösterdiği bu gecede mekanın tarzından çok Rus kızların gösterileri ilgi çekti. Ayrıca bu işyerinin açılışında basın mensuplarına karşı yapılan davranışları tasvip etmek mümkün değil. Birileri kapıdaki bu bodyguard denen vatandaşlara haddini bildirmeli. Daha sezon açılışı yapılırken bunlar yaşanırsa gerisini siz düşünün.

Yazık olur, hem de çok yazık...

Söz açılışlarla sürerken 25 Mayıs'ta açılacak olan Club Deep'te tüm hazırlıklar tamamlandı. Perşembe günü yakamozlarla Deep'de buluşağız.

Renkli gecelere evsahipliği yapacak mekanların sayısı her geçen gün artıyor. Tabii buna paralel olarak eğlence dünyasındaki hareketlilik de.

Yazarın Tüm Yazıları