Enfraruj

Haberin Devamı

Kaptanlar buluştu

CLUB Çapkın'ın kış sezonuna nokta koymasının ardından değerli dostum İşletme Müdürü Ahmet Alev ile uzun süre görüşemedik. Geçen gün telefonla aradı ve sitem etti. Aynı görüşmede müjdeli iki haber de verdi.

İlk haber; beş yıldızlı Adonis Otel bünyesindeki Club Deep 25 Mayıs'ta açılıyor. Deniz seviyesine inilip, yakamoz dansının seyredildiği Club Deep, geçtiğimiz sezon hedeflediği noktayı yakalayamadı. Deep'i bu yıl See Life Oteli'nin sahibi Ayhan Sarıtaş aldı. Eğlence dünyasını yakından tanıyan Sarıtaş, Ahmet Alev'i İşletme Müdürü ve Şenay Çelik'i de Halkla İlişkiler Müdürü olarak Deep'e kazandırdı.

EL DEĞİŞTİRDİ

İkinci haber; Dedeman ile Adonis arasındaki Park Restaurant el değiştirdi. Buranın yönetimini de Ahmet Alev ve ekibi aldı. Yönetim değişikli, mekanda işletme anlayışını da değiştirdi.

Yarın hizmete açılacak olan Park'ta meyhane tarzı hakim olacak. 24 saat açık olacak Park'ın bir diğer özelliği ise çorbacı olarak da faaliyet gösterecek olması.

İKİ FARKLI MEKAN

Alev'le telefon görüşmesi sona erdikten sonra gerek yarınki Park Restaurant, gerekse 25 Mayıs'taki Club Deep'in açılışını ajandama hemen not alıp karşısına da ‘kesinlikle gidilecek’ notunu düştüm.

Eğlence dünyasında Ahmet Alev ve Şenay Çelik'in ayrı bir yeri vardır. Bu dünyayı bir gemi olarak düşünürsek ona yön verenler de kaptanlar olmalı. İşte bu geminin kaptanlarından ikisi şimdi aynı çatı altında buluşuyor.

Ve bu renkli dünya, iki farklı mekan daha kazanıyor.

Yazın canlı ve renkli gecelere merhaba diyoruz.

Yazarın Tüm Yazıları