‘‘Enfraruj’’

Haberin Devamı

Ve Arzu Amerika'da

CUMA günü, haftalık iznimi kullanıyorum. Önceden belirlenen bir programım olmadığı için, sinemaya gitmeye karar verdim. O gün, yeni filmler de vizyona girmişti. Tercihim, vizyona girmeden önce gündeme giren ‘‘Kahpe Bizans’’ oldu.

Ünlülerden oluşan kadrosuyla, bomba gibi çıkış yapan filmi izlemek için sinemanın önünde uzun bir kuyruk vardı. Sıra beklerken Vahit Tansoy'la karşılaştık. Kendisini, gece alemini bilenler yakından tanır. Çıkmadığı gece yoktur.

Sosyetedeki son dedikodular üzerine, Vahit'le biraz sohbet ettik. Yaz aylarında sıkı fıkı olan Vahit ile Cece'nin güzel solisti Arzu'nun da arası açılmış. Tansoy, ‘‘Küs değiliz fakat aramız limoni‘‘ diyor. Son zamanlarda birlikte görünmüyorlardı. Bir dönem Arzu ile Vahit çok iyi dosttu. İçtikleri su ayrı gitmezdi. Şimdi böyle olmasına üzüldüm.

Söz Cece'nin seksi solisti Arzu'dan açılmışken... Gözde şarkıcı, bardaki programına ara verdi. Amerika'ya giden Arzu, yaz aylarına kadar burada program yapacak.

KADERİ DEĞİŞTİ

Sesiyle olduğu kadar, patronu Celal Hancı ile yaşadığı aşkla da bir dönem magazin basınının gündeminden düşmeyen Arzu'nun sahne alacağı mekanda daha önce de Birol çıkmıştı.

Birol, Amerika'daki bir barda sahne aldığı sırada, Serdar Ortaç'la tanışmış ve kaderi bir anda değişmişti. Serdar'ın desteğini arkasına alan şarkıcı, yurda döndüğünde, önce Cities'e tansfer olmuş, ardından da kaset çıkarmıştı. Kimbilir, burada Arzu'nun karşısına da bir Serdar çıkabilir.

Bu arada, Birol'un İstanbul Cities'teki programı da tam gaz devam ediyor. Birol ve uyumlu vokalisti Beste, çalıştıkları Cities'i, İstanbul sahnelerinin gözde mekanı haline getirdi.

Daha önce de yazmıştım. Birol, iyi yolda ve emin adımlarla ilerliyor. Önümüzdeki günlerde, onu daha farklı yerlerde görebiliriz.

Yazarın Tüm Yazıları