Enes Ünal Manchester City'de

Güncelleme Tarihi:

Enes Ünal Manchester Cityde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 13:39

Türk futbolu son yıllardaki en önemli ihracatını yaptı. Bursaspor'un 18 yaşındaki forvet oyuncusu Enes Ünal, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City ile anlaştı. Önce Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın duyurduğu bu transfer yeşil beyazlı kulübün internet sitesi tarafından da ilan edildi.

Haberin Devamı

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Enes Ünal'ın Manchester City'e transfer olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu sırasında Lig TV canlı yayınına katılıp transferle ilgili soruları yanıtlayan Bölükbaşı, önemli açıklamalar yaptı. Bölükbaşı, "Fernandao'yu ben satmak istemezdim ama sözleşmesinde madde vardı. Onu kullandılar. Satmayacağız diyoruz ama önemli olan oyuncunun kalıp kalmak istememesi. Şener kalmak istemedi. Serdar Aziz ile Volkan Şen kesinlikle Bursaspor'da kalacak. Enes için Manchester City'den teklif geldi. Büyük ihtimalle City'e transfer olacak. 'Gitti' diyebiliriz" diye konuştu.

Bursaspor Kulübü'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada ise, "Manchester City ile Enes Ünal'ın tranfseri konusunda yapılan görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına varılmıştır" denildi.

Enes Ünal Manchester Cityde

FERNANDAO'NUN YERİNE MATIAS GELİYOR
Öte yandan, Bursaspor’un Fenerbahçe’ye transfer olan Fernandao’nun yerine düşündüğü golcülerden biri olan Marco Matias ile (üstte) görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. 26 yaşındaki Portekiz’in Nacional Kulübü’nde oynayan Matias’ın menajeriyle Transfer Komitesi’nin yaptığı görüşmeler olumlu geçti.
Nacional kulübüyle yapılan bonservis görüşmelerinde sorun çıkmaması halinde, önümüzdeki hafta içinde Matias ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

ENES ÜNAL KİMDİR?
Doğum tarihi:
1997
Doğum yeri: Bursa
Boy: 1.85 metre
Mevkii: Forvet
Oynadığı takım: Bursaspor
Bu sezonki performansı: 31 maç (1 gol, 2 asist)

Enes Ünal Manchester Cityde
FENERBAHÇE FERNANDAO TRANSFERİNİ RESMEN AÇIKLADI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!