En iyisini alırız

Güncelleme Tarihi:

En iyisini alırız
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ‘‘Alacağım futbolcunun fiyatına bakmam. Seneye Türk statüsünde oynayacak Uche ve Okocha'nın yerine de sarı lacivertli formaya yakışan yabancı alacağız’’ dedi ve Moshoeu'nin de kesinlikle gönderilmeyeceğini söyledi

Transfer için erken

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün ilk defa suskunluğunu bozdu ve yaptığı basın toplantısında bir çok soruyu cevapladı. Yıldırım, kalan 8 maçta 24 puan toplayacaklarını iddia ederek, ‘‘Teknik heyetten memnunuz. Bariç ile 2 hafta sonra masaya oturacağız. Tamam mı, devam mı diye karar vereceğiz’’ dedi.

F.Bahçe'ye yakışacak

Otto Bariç'in transfer konusundaki görüşlerini alacaklarını belirten Başkan sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Alacağım futbolcunun fiyatına bakmam. Eğer bir futbolcu Fenerbahçe'ye yakışıyorsa alınacaktır. Türkiye'de futbolcu fiyatları oldukça pahalı. Avrupa'dan futbolcu almak daha kolay. Yabancı transferinin serbest bırakılması gerekiyor.

Mutlaka ünlü olacak

Uche- Okocha'nın vatandaşlığı ile ilgili 5 Mayıs'ta açıklama yapılacak. Bu iki futbolcumuz önümüzdeki yıldan itibaren yerli statüsünde oynayacak. Alacağımız yabancılar mutlaka ünlü olacak. Ayrıca Moshoeu'yu kesinlikle bırakmayacağız. Onun iyi futbolcu olduğuna inanıyorum.

Açık yayın şart

Anadolu'daki Fenerbahçelilerin takımlarından uzak kalmasını istemiyoruz. Eski yöneticilerin ve başkanın CINE5 hakkında aldığı tüm kararları sonuna kadar destekliyoruz. Tesisleşme konusunda da kolları sıvadık. Halı sahaları bir firmaya verdik. Havuz inşaatı devam ediyor. 40 bin kişilik kapalı stat için İngiliz ve Fransız firmalarıyla konuşuyoruz.

Hakemler adil olsun

Hakemlerin herkese aynı davranışı yapmasını istiyoruz. Kimseye ayrı kararlar vermesinler. Sadece adil olsunlar yeter. Kulüpleri ziyaret edeceğim. G.Saray, Beşiktaş ve diğer rakiplerimizle dost kalacağız. Davet edilirsem, Beşiktaş kongresine de giderim. Ayrıca çiçek bile gönderirim.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!