En iyi online oyunlar listesi - Oynanması gereken en iyi 10 bilgisayar ve mobil online oyunu

Güncelleme Tarihi:

En iyi online oyunlar listesi - Oynanması gereken en iyi 10 bilgisayar ve mobil online oyunu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2020 19:38

Günümüzde online oyunlar çok fazla tercih edilmektedir. Mobil oyun dünyası sürekli gelişmekte ve yenilenmektedir. En iyi online oyunları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Konsol ve bilgisayarlar, oyun oynamak açısından telefonlara göre çok daha iyidir. Fakat avantajlı olsalar bile mobil oyunları her an her yerde oynamak mümkündür. Önceleri oyunlar yalnızca bilgisayar üzerinden oynanırken artık mobil oyunlar da çok fazla gelişim göstermektedir. Mobil oyunların artmasında akıllı telefonların sürekli gelişme göstermesi de etkili olmaktadır. Günümüzdeki oyuncular artık istedikleri her yerde mobil olarak oyun oynamak istemektedirler. Bu sebeple de mobil oyunlar artık sürekli popüler olmaya başlamıştır. Bazı oyunlar ise diğerlerine göre daha popüler olmaya başlamıştır.

Subway Surfers

Bu oyun koşma oyunları arasında en iyilerinden bir tanesidir. Burada amaç bekçi ile köpeğinden kaçarak altın toplama üzerine dayalı bir oyundur. Oyun oldukça renkli ve etkileyici görselleri ile göz doldurmaktadır. Müzikleri de çok sürükleyici olarak ilerlemektedir. Oyunda kazanılan altınlar ile yeni karakterlerin kilidini açmanız ya da mevcut karakterinizin özelliklerini geliştirmeniz mümkündür.

Temple Run 2

Haberin Devamı

Oyun ilk çıktığı zamanlardan beri online oyunlar arasında her zaman popülerliğini korumuştur. Temple Run 2 oyununda unutulan hazinelerin açığa çıkarılması amacı ile harabelere, zindanlara ya da tehlikeli mağaralara yolculuk yapılmaktadır. Oyun çok dikkat isteyen oyunlardan bir tanesidir. Bunun yanında kahramanlar çok hızlı bir şekilde de koşmaktadır. Engellerden kaçmak ve boşluklardan atlamak için reflekslerinizin oldukça iyi olması gerekmektedir. Oyunda her karakterin kendine has özellikleri de bulunmaktadır.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga tüm dünyada oldukça ünlü olan online oyunlardan bir tanesidir. Özellikle mobil cihazlarda oyun sıklıkla oynanmaktadır. Oyunda en az üç tane renkli şeker bir araya getirilip patlatılıyor ve oyun bunun üzerinden devam ediyor. Oyun ilerledikçe zorlu seviyelerde karşınıza çıkacaktır.

7 Mages

Oyun fantastik aksiyon tarzında olan online oyunlardan bir tanesidir. 7 Mages oyununun amacı ise halka kötü davrananlara karşı insanları ve doğayı korumaktır. Raven adasında sakin bir yaşam süren köylüler yalnızca ekinleri ile uğraşır. Oyun kurgusunda köylüler bir süre sonra saldırılara maruz kalmaktadır. Bu fantastik oyunda göreviniz köylüleri kurtarmak olacaktır.

Haberin Devamı

Plants vs Zombies

Oyunda bir bahçeniz bulunuyor ve bu bahçeyi zombiler işgal ediyor. Oyunda bahçenizde bulunan zombi karşıtı bitkiler ile bu yaratıkları etkisiz hale getirmeye çalışıyorsunuz. Oyunda strateji oldukça önemlidir.

Clash Of Clans

Clash of Clans oyunu oldukça popüler olan bir diğer online oyundur. Oyunda bir köy inşa ediyor ve askerlerinizi eğitiyorsunuz. Dışarıdan gelen saldırılara karşı köyünüzü korumak zorundasınız. Bunun yanında farklı köylere sizde akınlar düzenleyebilirsiniz.

DIRAC

DIRAC oyuncuları oldukça zorlayan fakat bir o kadar da eğlenceli olan bir oyundur. bu oyunda molekülleri birleştirerek bileşenlerin tekrar çalışmasını sağlamanız gerekmektedir. Bu oyun ile mikro evreni oldukça kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Oyun grafikleri de çok başarılıdır.

Haberin Devamı

Dream Machine- The Game

Oyunda pek çok esrarengiz olay örgüsü bulunmaktadır. Oyunda bir robotu yönlendirmeniz gerekmektedir. Karşınıza çıkan bulmacaları çözerek oyunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Oldukça tehlikeli olan bölümleri yetenek ve akıl yolu ile geçmeniz mümkündür.

Fruit Ninja

Uzun yıllardır oldukça sevilen oyunlardan bir tanesi de Fruit Ninja olmuştur. Oyunda birbirinden farklı meyveleri ninja kılıcı ile kesmeniz gerekmektedir.

Captain Cowboy

Bu oyundan sizden istenen görevleri yerine getirmeniz ve uzaydaki elmasları da toplamanız gerekmektedir. Oyunun ara yüzü oldukça basittir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!