En iyi fotoğrafı çeken şoföre ödül

Güncelleme Tarihi:

En iyi fotoğrafı çeken şoföre ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 12:28

En iyi fotoğrafı çeken şoföre ödül

Haberin Devamı

Nejdet YILMAZ/ İSPİR (Erzurum), (DHA)- 'İyi Dersler Şoför Amca' projesi ile Erzurumlu servis şoförlerinden en iyi fotoğrafı çekene ödül verilecek. 
    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Michelin iş birliğiyle 'Trafikte Sorumluluk Hareketi' kapsamında gerçekleştirilen 'İyi Dersler Şoför Amca' projesi yeni bir fotoğraf yarışması başlattı. 
2017-2018 eğitim öğretim döneminde proje kapsamında Çanakkale, Denizli, Erzurum, Giresun, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya, Şanlıurfa, Tokat ve Yozgat'ta eğitim alan taşımalı eğitim sisteminde görevli servis şoförlerinin katılabileceği yarışmada, şoförlerden yol güzergahları üzerindeki doğa, insan, manzaralarını fotoğraflamaları bekleniyor. Yarışma, taşımalı eğitimde görev yapan servis şoförleri aracılığıyla ülkemize ait doğal, coğrafi, kültürel ve turistik zenginliklerin tüm Türkiye geneline tanıtmayı hedefliyor. Yarışmaya katılmak isteyen Erzurumlu servis şoförlerinin fotoğraflarını 'www.iyiderslersoforamca.com/fotografyarismasi' adresine 28 Şubat Çarşamba gününe kadar yüklemeleri gerekiyor. Yarışmada haksız rekabetin önüne geçmek amacıyla, yalnızca cep telefonundan çekilen fotoğraflar kabul ediliyor.
    Yarışmanın kazananları Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları, Michelin temsilcileri ve güzel sanatlar dalında uzman bir akademisyenden oluşacak jüri değerlendirmesinin ardından 25 Nisan 2018 tarihi itibarıyla duyurulacak. Yarışmada dereceye girenlere cep telefonu ve araç muayenesine uygun trafik seti armağan edilecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!