En güçlü bilekli Kosovalı

Güncelleme Tarihi:

En güçlü bilekli Kosovalı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kırklareli Gaziosman-paşa Mülteci Kampında ‘‘En güçlü bilekli Kosovalı’’ bay ve bayan seçildi. NATO ile Sırpların yaptığı antlaşma sonrası bayram havasının estiği kampta Kosovalılar, en güçlü ‘‘demir bileği’’ seçmek için iki gün iki ayrı masada bileklerinin güçlerini ölçtüler.

Kırklareli Vali Yardımcısı Caner Yıldız, Spor İl Müdürü Osman Güripek, Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Cahit Ergün ile Kültür Müdürü Bülent Dizdaroğlu, 32 erkek 8 bayan Kosovalı'nın yaptığı bilek güreşi müsabakasında tüm katılanlara tişort ve katılım belgesi ile dereceye girenlere madalya ve çanta verdi. Kosova Voleybol Federasyonu Başkanı Feyzullah Ademi'nin iki voleybolcu kızının da yarıştığı Bilek Güreşi müsabakalarında en süper bayan bilek Saranda Ademi, en süper erkek bilek ise Nurettin Sadiku seçildi. Bilek Güreşi Milli Takımımızın Dünya şampiyonu antrenör-sporcuları Niyazi Kurt ve Haydar Gildil ile İsmail Tırpancı'nın hakemlik yaptığı bilek güreşi şampiyonası'nda şu Kosovalılar dereceye girdi:

ERKEKLER: 60kg:1-Mentor Salihu, 2-Adnan Nurettini, 3-Gazment Haliti, 70 kg:1-Behim Esati, 2-Alban Ramadani, 3-Ahmet Şoroli, 80 kg:1-Selim Selimi, 2-Ekrem Konuşevski, 3-Sami Recebi, 90 kg:1-Nurettin Sadiku, 2-Fatoh Aslani, 3-Süleyman Berişah, BAYANLAR: 60 kg:1-Afrodita Ademi, 2-Afrodita Behluli, 3-Lumturiye Hasani, artı 60 kg:1-Saranda Ademi, 2-Shurte Kastrati, 3-Anita Elezay.

Kırklareli Gaziosmanpaşa Mülteci Kampı’nda yapılan Bilek Güreşi karşılaşmasında en süper bilekli bayan Kosovalı Saranda, en süper bilekli erkek Nurettin seçildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!