Emre Belözoğlu kadro dışı

Güncelleme Tarihi:

Emre Belözoğlu kadro dışı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2012 15:29

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından derbi kadrosuna alınmadı.

Haberin Devamı

Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, hafta içinde antrenmanlarda performansını yetersiz bulduğu Emre Belözoğlu'nu kadro dışı bıraktı. Bu gelişmenin ardından milli oyuncunun Fenerbahçe kariyerinin sona erdiği iddia edildi.

Kocaman'ın 19 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu

PUAN FARKINI İNDİRMEK İSTİYOR

Geçen hafta Bursaspor'u 1-0 yenen ve lider Galatasaray'ın Trabzonspor ile kendi sahasında berabere kalmasıyla ezeli rakibi arasında farkı 7 puana indiren Fenerbahçe, ligde normal sezonda son iki haftaya girilirken, yarınki maçta puan kaybetmek istemiyor.

Haberin Devamı

4 OYUNCU KART CEZASI SINIRINDA

Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde 3'er sarı kartları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam, Trabzonspor maçında görev alıp birer kart daha görmeleri durumunda 34. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

DÜNKÜ ANTRENMANI YARIDA BIRAKAN EMRE BELÖZOĞLU TAKIMLA ÇALIŞTI

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, dünkü idmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu'nun takımla birlikte çalıştığı bildirildi. Dün sağ arka alt adalesinde ağrı hissettiği için antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan Emre'nin bugün antrenmanın tamamında yer aldığı kaydedildi. Antrenmanda sarı-lacivertlilerin, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptıkları, tedavi süreçleri devam eden Sezer Öztürk ile Özgür Çek'in takımdan ayrı çalıştıkları belirtildi.

FENERBAHÇE TRABZON'DA

Fenerbahçe kafilesi, Spor Toto Süper Lig'de yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile oynayacağı maç için Trabzon'a geldi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kafilenin Trabzon Havaalanı'na gelişi sırasında Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından havaalanı etrafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Havaalanı dışında bekleyen bir grup Trabzonspor taraftarı ise Fenerbahçe aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Kafile, havaalanından otobüslerle konaklayacakları otele geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!