Emooptik'ten şampiyonluk hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Emooptikten şampiyonluk hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 15:01

Emooptik'ten şampiyonluk hediyesi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) - ANTALYASPOR Kulübü Derneği çatısı altında oluşturulan ve Denizli Belediyespor karşılaşmasından sonra 2'nci ligde oynamaya hak kazanan Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı'nın oyuncuları, Migros Alışveriş Merkezi'ndeki sponsor firma Emooptik Mağazası'nı ziyaret etti.

Emooptik Mağazası'nın işletmecisi Osman Önal ile çalışanların alkış ve sıcak ilgisiyle karşılanan kulüp yöneticisi Alp Özel, takım antrenörü Gökhan Egeli, oyuncular Svetlana Uncu, Karina Kaya, Gizem Kaçar, Türkan Ecem Özdemir, Yeliz Kahraman, Cansu İlter, Gizem Nur Keçeli, Asenam Demirci, Türkan Bulan, Gamze Nur Kara, Yağmur Çidik, Aslı Nur Demirtaş, çay kahve ikramı ve sohbetin ardından mağazayı gezdi.

Mağazada alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet eden sporcular, 2'nci Lig'e yükselme başarılarının hikayesini anlattı. Sporcular, Antalyaspor Kulübü'nün Anadolu'nun tek ve en büyük kulübü haline geldiğini belirterek, kulüpleriyle gurur duyduklarını söyledi.

Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı'na sponsorluk yapan mağaza sahibi Osman Önal, sporculara başarılarından dolayı bir de sürpriz yaptı, beğendikleri güneş gözlüklerini hediye etti. Önal, sporcularla sık bir araya geldiğini, sohbet ettiğini belirterek, "Şampiyon olursanız bu yılki güneş gözlükleriniz firmamızdan sözünü vermiştim. Takımımız, davetim üzerine mağazamızı ziyarete geldi, bizi onurlandırdı. Ben de verdiğim sözü yerine getirdim. 2'nci Lig'de de şampiyon olurlarsa gözlükleri yine firmamızın hediyesi olacak. Antalyalılara 2'nci Lig'e çıkma gururunu yaşatan takımımızı inşallah 1'nci Lig'de de göreceğiz" dedi, başarılarını kutladı.

Kulüp yöneticilerinden Alp Özel de, "Antalya'mızın en önemli markası Emooptik, voleybol bayan takımımıza sponsor olarak diğer kurumlara örnek oldu. Firma sahibi Osman Önal'a desteğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!