Emniyetten şehit yakını ve gazilere iftar

Güncelleme Tarihi:

Emniyetten şehit yakını ve gazilere iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 11:31

Emniyetten şehit yakını ve gazilere iftar

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında  Polis Teşkilatı mensubu şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Polis Evi'nde düzenlenen iftar yemeğine kalabalık bir davetli katıldı.
 Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, "Türkiye genelinde 2 bin 139 gazimizin 146'sı Polis  249 şehidimizin, 63'ü polistir. Bunlar en son tarih boyunca polis teşkilatı Allah yolunda, iyilik adalet ve güzellik yolunda tarih boyunca çok şehit verdi. Teşkilatımız, bu kutsal yüce milletin, birliği beraberliği namusu için defalarca şehit olmaktan çekinmedi. Şu an 270 bin kişilik teşkilatımızda hala şehit olmak için hazır beklemekte" dedi.
Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ise konuşmasında, ""Bu teşkilat içerisinde bu birlik, bu beraberlik olduğu müddetçe ne FETÖ'sü, ne PKK'sı, adı her ne olursa olsun hiçbir terör örgütü, hiçbir mihrak bu ülkeye diz çöktüremeyecektir. Bugün gördüğümüz bu manzara Türkiye'nin teminatıdır" dedi. 
Ak Parti Milletvekili Abdullah Öztürk de yaptığı konuşmada, "Bugün Sincan'da 15 Temmuz davasıyla ilgili yaptığı gözlemlerde, maalesef bir tiyatro oynanıyor. Sanki 15 Temmuz yapılmamış, başkaları yapmış. O kadar masumane savunmalar yapıyorlar ki, oradaki şehit ailelerinin tepkisiyle de karşılaştılar. Ben bugün burada da o itiraz eden şehit yakınlarının oluşturduğu havayı teneffüs ediyorum, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!