Emniyet Müdürü Kaman'a ziyaretler devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü Kamana ziyaretler devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2015 10:17

Haberin Devamı

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, beraberindeki heyetle yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Özbek, beraberinde Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Aktaş, Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun ve AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Tutçu ile Kaman'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Özbek, ilçenin her yönüyle çok güzel ve farklı bir yer olduğunu, vatandaşlarla emniyet güçleri arasında karşılıklı saygı ve sevginin üst düzeyde olduğunu ifade etti.

Özbek, "Tabii bu güzel ortamın sağlanmasında siz değerli müdürlerimizin çok büyük katkısı var. İnşallah yeni görevinizin size ve Adilcevaz'ımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Haberin Devamı

Gürsoy ise ilçede fazla olay yaşanmadığını, halkın devletine saygı duyduğunu, polis ve vatandaş işbirliğinin en güzel yaşandığı yerlerden birinin Adilcevaz olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaman da "Halkımızın huzur ve güvenliğinin temini için var gücümüzle çalışacağız. Adilcevaz çok güzel bir ilçe ve bu ilçenin emniyet müdürü olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yaptığınız ziyaretten gerçekten ziyadesiyle mutlu oldum. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!