Emniyet Müdürlüğü projelerini dergide anlattı

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürlüğü projelerini dergide anlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 09:11

Emniyet Müdürlüğü projelerini dergide anlattı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan projeleri anlatan dergi çıkardı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından çıkarılan dergide yapımı tamamlanan ve devam eden projeler anlatılıyor. Derginin önsözünde açıklamada bulunan Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, "Emniyet Müdürlüğü görevine geldiğim günden itibaren vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda güven içinde yaşamını sürdürmeleri için suç ve suçlularla mücadele taviz vermeden çalışılarak yıllardır çözülemeyen faili meçhul olaylar aydınlatılmış, FETÖ başta olmak üzere terör örgütleri, asayiş, trafik, kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadelede büyük başarılar elde edilmiştir. 2016 yılında Toplum Destekli Polislik hizmetlerinde uygulanan projelerimiz ile de 81 il içinde birincilikle ödüllendirilmiş bulunmaktayız. Bunlarla birlikte güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde gerek vatandaşlarımızın memnuniyetleri gerekse personelimizin çalışma performansları açısından fiziki mekanların durumu göz önüne alındığında vatandaşlarımıza hizmet veren binaların, Kayseri'nin gelecek 50 yıldaki ihtiyacını karşılayacak şekilde yeniden inşası için çeşitli projeler başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

25 adet önemli projeyi Kayseri'ye kazandırdıklarını belirten Kulular, "Değişen ve modern bir yapıya sahip olan ülkemizde güvenlik hizmetlerinin vatandaşın ayağına gitmesi düşüncesinden hareketle ve asayiş olaylarına daha hızlı müdahale etme açısından önem arz eden 3 ayrı noktaya, İçişleri Bakanımızın Türkiye'ye örnek olarak gösterdiği Polis Merkezi binalarının yapımına başlanılmış ve kısa zamanda faaliyete geçirilebilmesi için çalışmalar hızla devam etmektedir. Yine personelimizin etkin silah kullanımı bakımından eğitilmesi ve kendini geliştirmesi için inşaat aşaması tamamlanan atış poligonunun dünya standartlarında modern ve güvenlik risklerinin en aza indirildiği bir poligon olması ile ilgili çalışmalara devam edilmektedir. Bunlara ek olarak kriminal polis çalışmaları devam eden hizmet binalarımızın yanın sıra mevcut binalarımızda da tadilat yaparak bir yandan vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı planlarken diğer yandan personelimize daha ferah bir çalışma ortamı sunulmaktadır" şeklinde konuştu. Kulular açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Tüm bu başarıların elde edilmesinde tesislerin yeniden yapım ve yenilenmesinde bizden desteklerini esirgemeyen Valimiz Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a ilgili tüm kurum ve kuruluş müdürleri ile personeline teşekkür ediyorum. Daha huzurlu ve güvenli bir Kayseri için tüm gayretlerimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

FOTOLU  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!