Emenike Fenerbahçe’de

Güncelleme Tarihi:

Emenike Fenerbahçe’de
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 00:00

Sarı lacivertliler, geçen sezona damga vuran isimlerden biri olan siyahi futbolcunun yanı sıra, Trabzonsporlu Selçuk, Eskişehirsporlu Sezer ve Kayserisporlu Serdar’a da 1 Haziran’da imza attıracak.

ŞAMPİYON Fenerbahçe, sezon biter bitmez transfer bombalarını patlatmaya başladı. Sarı lacivertliler bu sezon Karabükspor forması altında oynadığı futbol ve attığı 14 golle dikkatleri üzerine çeken Emmanuel Emenike’nin yanı sıra Trabzonspor’un milli futbolcusu Selçuk İnan, Kayserispor’un milli stoperi Serdar Kesimal ve Eskişehirsporlu Sezer Öztürk’ün işini bitirdi.

Emenike’nin transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile anlaşmaya varan sarı lacivertliler, Selçuk, Serdar ve Sezer konusunda da mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Fenerbahçe’nin bu dört oyuncuya resmi transfer döneminin başlangıç tarihi olan 1 Haziran’da sözleşme imzalatması bekleniyor. Emenike’nin transferinden sonra Aykut Kocaman’nın Niang’ı orta sahanın soluna kaydırıp Nijeryalı futbolcuyu santrfor oynatacağı belirtildi.

ManU’ya mı, Milan’a mı?

“İlerleyen günlerde geleceğimle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Tabii ki bu hem F.Bahçe’nin, hem de benim menfaatlerim doğrultusunda olmalı” diyen kaleci Volkan Demirel’le Manchester United ile Milan’ın ilgilendiği belirtildi. F.Bahçe’nin milli kalecisinin, kaleci problemi yaşayan iki devin yakın takibinde olduğu, Volkan’ın da menajerine, “Resmi teklif gelirse dikkate alalım” diye talimat verdiği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!