Emekli köy korucusuna askerden doğum günü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Emekli köy korucusuna askerden doğum günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 13:56

- Batman'da 68 yaşındaki emekli köy korucusu Hacı Beşir Çelik için İlçe Garnizon Komutanlığınca doğum günü etkinliği yapıldı - Kaymakam, belediye başkanı ve garnizon komutanının da katıldığı etkinlikte Çelik, doğum günü pastasını kesti - Çelik: "Hayatımda ilk defa doğum günümü kutluyorum. Bu güzel sürprizden dolayı herkese müteşekkirim"

Haberin Devamı

BATMAN (AA) - METİN ÖZMEN - Sason ilçesinde 68 yaşındaki emekli köy korucusu Hacı Beşir Çelik için doğum günü etkinliği düzenlendi.

Sason'da aileler arasındaki husumetlerin sona ermesi için gayret gösteren ve bu yönü ile vatandaşların takdirini kazanan Çelik için İlçe Garnizon Komutanlığınca sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Miraç Canlı Alabalık Tesislerinde, Kaymakam Tekin Dündar, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz, Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Hüzmeli ile vatandaşların katıldığı kutlamada Çelik, doğum günü pastasını kesti.

Kaymakam Dündar, Çelik'e hayırlı bir ömür dileğinde bulundu.

Binbaşı Cengiz ise emekli köy korucusu olan Çelik'in koruculuk yaptığı dönemde ve emekli olduktan sonra ilçeye büyük hizmetler sunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Cengiz, "Çelik ve birçok köy korucumuz ülkemize büyük hizmetler vermişlerdir. Biz onların bu hizmetlerini emekli olduktan sonra da unutmuyoruz" dedi.

- "Hayatımda ilk defa doğum günümü kutluyorum"

Çelik de kendisi için sürpriz bir doğum günü partisi hazırlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Hayatımda ilk defa doğum günümü kutluyorum. Bu güzel sürprizden dolayı herkese müteşekkirim" diyen Çelik, ilçeye hizmetlerinin süreceğini söyledi.

Çelik'in yeğeni Hüseyin Çelik ise amcasının yeni yaşına anlamlı bir kutlamayla girmesinden sevinç duyduklarını kaydetti.

Çözüm süreci ile sağlanan huzur ortamının bu kutlamaya katkı sunduğuna işaret eden Çelik, vatandaşların ele ele omuz omuza olmasının önemli olduğunu ifade etti.

- "Yöremizde böyle bir kutlamayı ilk kez görüyoruz"

"Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle ve Arabıyla hepimiz inşallah kardeşçe bu vatana sahip çıkacağız" ifadesini kullanan Çelik, şöyle konuştu:

"Böyle dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlikle inşallah bu güzel etkinlikler sürecek. Yöremizde böyle bir kutlamayı ilk kez görüyoruz. Kardeşliğimizi pekiştirmek için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi lazım."

Davetliler kutlamanın sonunda Çelik'e çeşitli hediyeler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!