Eller havada 2013'e merhaba

Güncelleme Tarihi:

Eller havada 2013e merhaba
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2013 00:00

Ankara, 2013’ü düzenlenen çok sayıda organizasyonla karşıladı. Otellerde sahne alan müzik dünyasının ünlü isimleri, en güzel şarkılarını başkentliler için söyledi.

Haberin Devamı

Yılbaşı kutlamalarında, bu yıl da beş yıldızlı oteller başı çekti. Müzik dünyasının önde gelen isimleri, otellerin ev sahipliğinde yapılan organizasyonlarda sahne aldı. Yılbaşı kutlamaları önceki yıllara göre beklenen ilgiyi göremedi. Kutlamaların gerçekleştiği salonlardaki boşluklar dikkat çekti. Congresium Ankara’da sahne alması planlanan pop müziğin sevilen ismi Hadise, 3 bin 500 kişinin gelmesi beklenen geceye ilginin az olması nedeniyle programı iptal ederek İstanbul’a döndü.

JW MARRİOT
GÜLBEN ÖRNEK OLDU HERKES BİRBİRİNE SARILDI

Yılbaşı kutlamalarının öne çıkan adreslerinden biri JW Marriot oldu. Gecede sahne alan Gülben Ergen, birbirinden güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi. Ergen, sahnede kaldığı süre boyunca şıklığıyla ve danslarıyla izleyenleri büyüledi. Modacı Tuvana Büyükçınar tasarımı yeşil payetli bir tuvalet tercih eden Gülben Ergen’in sırt dekoltesi, hayli iddialıydı. Gülben Ergen, yeni yılı orkestra şefi Taşkın Sabah’la birlikte karşıladı. 2013’ün gelmesiyle birbirlerine sarılan Ergen ve Taşkın, adeta salondakilere de örnek oldu. Geceye katılan çok sayıda davetli, yeni yılın ilk saniyelerinde birbirlerine sarıldı. Gülben Ergen “Ben de herkes gibi güzel şeyler bekliyorum. Sağlık, ülkemize barış, huzur, mutluluk öncelikli dileklerim” dedi.

Haberin Devamı

RİXOS
SİNAN ÖZEN’LE COŞTULAR

Rixos Otel’de sahne alan Sinan Özen, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 2012’nin son dakikalarında sahne alan şarkıcı, yeni yılı da Ankaralılarla birlikte karşıladı. Özen’in sahnede yerini almasıyla birlikte geceye yerlerinde oturarak devam eden konuklar da, dans pistine geldi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Özen, eski ve yeni birçok şarkısıyla Yılbaşı’nda Ankaralıların yeni yıl coşkusuna ortak oldu.

JOLLY JOKER
AŞIK VEYSEL’LE MEST ETTİ

Ankara’nın en iyi konser mekanlarından Jolly Joker, yılbaşını da boş geçirmedi. Soner Sarıkabadayı, gecede Ankaralı hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı gecede Sarıkabadayı hayranları, mekanı deyim yerindeyse tıka basa doldurdu. Kendi yazdığı şarkıları seslendiren Soner Sarıkabadayı Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” şiirini de seslendirerek, dinleyenleri mest etti. Şarkıcının birçok şarkısına, mekanı dolduran Ankaralılar hep bir ağızdan eşlik etti.

Haberin Devamı

DEDEMAN
ARADA ORYANTAL ŞOV

Pop müziğin sevilen ismi Özgün, yılbaşı gecesinde Dedeman Otel’de sahne aldı. İki saati aşkın bir süre sahnede kalan şarkıcı, enerjisiyle konukları coşturdu. Özgün’ün sahne arasında ise program oryantal şovla devam etti. Geceye katılanlar, oryantalle birlikte göbek atabilmek için birbirleriyle yarıştı. Yarım saatlik aranın ardından tekrar sahneye gelen Özgün, şarkılarına kaldığı yerden devam etti. Özgün, kendi şarkılarının yanı sıra Tarkan’ın bazı şarkılarını da seslendirdi.

AMBASSADORE
ROMANTİK ŞARKILAR SÖYLEDİ

Yılbaşı gecesi ünlü bir şarkıcının sahne aldığı adreslerden biri de Ambassadore Otel oldu. Banu Zorlu, derin bacak ve göğüs dekolteli, turuncu tüllerle süslenmiş kıyafetiyle de ilgi gördü. Zorlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranları nedeniyle programa güçlükle devam edebildi. Yeni yılın ilk dakikalarında programına romantik şarkılarla devam eden Zorlu’ya, katılımcılar danslarıyla eşlik etti.

Haberin Devamı

CK FARABİ OTEL
KUŞUM AYDIN UÇURDU

Yeni yıl coşkusu CK Farabi Hotel’de dansöz Aylin ile başladı. Ünlü dansöz kıvrak danslarıyla özellikle erkek konukları kendisine hayran bırakırken sahnede kaldığı süre boyunca yaptığı muzipliklerle konukların eğlenceli dakikalar geçirmesini sağladı. Dansöz Aylin’den sonra ise sahneyi gece hayatının vazgeçilmez ismi Aydın aldı. Eğlenceli şarkılarıyla ve sahne şovlarıyla konukları doyasıya eğlendiren ünlü şarkıcı davetlilere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı. 2013’e saniyeler kala konuklardan birbirlerine sarılmalarını isteyen Aydın, saat 00.00’ı gösterdiğinde birbirinizi öpün çağrısında bulundu. Kuşum Aydın yeni yıl dileği olarak ise yıl boyunca erkeklerin sevgililerine sımsıkı sarılmalarını istedi.

Haberin Devamı

SWİSS OTEL
SAATİNİ YANINDA GETİRDİ

Güzel şarkıcı Bengü, Swissotel’de sahne aldı. Slow şarkılarıyla geceye başlayan ünlü şarkıcı, yeni yıla yaklaştıkça tempoyu arttırdı. 2013’e ne kadar zaman kaldığını yanında getirdiği masa saatiyle konuklarına gösteren güzel şarkıcı, yeni yıla saniyeler kala bir yandan geriye doğru sayıp diğer yandan yeni yıl ile ilgili dileklerini sıraladı. Saatler 12’yi gösterdiğinde ise Swissotel’de büyük bir coşku hakimdi. Bengü, yeni yılın ilk dakikalarında bereket getirdiğine inanılan yere nar atma geleneğini yapmayı da ihmal etmedi. iki buçuk saat sahnede kalırken konuklarına unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.

BÜYÜKHANLI PARK OTEL
NADİDE SÖYLEDİ OKAN GÖBEK ATTI

Haberin Devamı

Seksi şarkıcı Nadide Sultan, Büyükhanlı Park Otel’de sahne aldı. Şovmen Okan Karacan ile sahneye çıkan güzel şarkıcı, geniş repertuaarı ile konuklarına doyumsuz yılbaşı gecesi yaşattı. Konuklarına gece boyunca göbek attıran Nadide Sultan, duygusal şarkılarıyla da romantik anlar yaşattı. Şovmen Okan Karacan ise yaptığı espriler ile konukları kırıp geçirdi. Nadide Sultan’ın şarkıları ile göbek atmaya başlayan ünlü şovmen, bir ara seksi şarkıcı ile göbek atma yarışına girdi. Şarkılarda da Nadide Sultan’a eşlik eden Okan Karacan davetlilerden ses ve göbek atma konusunda tam puan aldı.

İÇKALE OTEL
ROMAN HAVASI

Hotel İçkale, yeni yıla renkli bir organizasyonla merhaba dedi. İstanbul Ahır Kapı Roman Orkestrası, İçkale Hotel’de sahne alarak yılbaşı gecesinde alternatif bir eğlence oluşturdu. Özel yılbaşı menüsü ve dekorasyonuyla yeni yıla kapılarını açan otel, sürpriz sanatçılar ve eğlenceler ile renkli bir gece oluşturdu.

ANKARA HAVASINDAN VAZGEÇİLMEZ

Her yılbaşında olduğu gibi bu yılda Ankara havası, eğlencenin vazgeçilmezi oldu. Hemen her mekanda birkaç parça da olsa Ankara oyun havası çalınırken, konuklar oyun havası oynayarak renkli görüntüler oluşturdu. Genellikle erkeklerin oynadığı Ankara havasında Ankaralı kadınların da bu konuda ne kadar usta oldukları gözeden kaçmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!