Elendik ama ezilmedik

Güncelleme Tarihi:

Elendik ama ezilmedik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2008 00:00

PSG ile deplasmanda golsüz berabere kalmasına rağmen UEFA’ya veda eden Kayserispor’da Tolunay Kafkas, "Ezilmeden iyi işler yaptık" dedi.

UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Paris Saint Germain’le rakip sahada golsüz berabere kalmasına rağmen elenmekten kurtulamayan Kayserispor, dün sabaha karşı İstanbul’a üzgün döndü. Sahasındaki ilk maçı 2-1 kaybettiği için elenmekten kurtulamayan sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Elendik ama ezilmedik.

Rakip karşısında aciz duruma düşen bir futbol yerine, rakibine nefes aldırmayan, hücum futbolunu düşenen taraf olarak Türk futbolu adına iyi işler yaptığımızı düşünüyorum" dedi. Kafkas, şöyle devam etti: "Kayseri’de yediğimiz 2 golün faturasını ağır ödedik. Alerji olan kaptanımız Mehmet Topuz’un eksikliğini hissettik.

M.Topuz oynayacak

Rövanşta gol atamadık ama gol de yemedik. Paris’de oynadığımız futbolu ligde de tekrarladığımız taktirde F.Bahçe’den alabiliriz." İstanbul’da Titanic Otel’de kampa giren sarı kırmızılı takımda alerji tedavisi süren Mehmet Topuz ile sakatlıkları geçen Cangele ve Ragıp’ın F.Bahçe’ye karşı forma giyeceği belirtilirken, Koray ve Aydın’ın sahada yer almayacakları açıklandı. Sakatlıktan yeni çıkan Puroviç de 18 kişilik kadroya alınacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!