Elazığ'de eğitime kar engeli

Güncelleme Tarihi:

Elazığde eğitime kar engeli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 23:15

Elazığ'de eğitime kar engeli

Haberin Devamı

ELAZIĞ, (DHA) - ELAZIĞ'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde genel eğitime, Karakoçan İlçesi'nde ise taşımalı eğitime bir gün ara verildi.
Elazığ'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedineyle kent merkezi ve merkeze bağlı belde ve köylerdeki okullarda eğitime yarın ara verildi. Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Elazığ merkez, merkeze bağlı belde ve köylerde 14 Aralık 2016 Çarşamba günü eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir" denildi.
KARAKOÇAN’DA TAŞIMALI EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ
Karakoçan İlçesi'nde ise taşımalı eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Karakoçan Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Gün boyu ilçemizde ara ara devam eden kar yağışı nedeniyle ilçemizde taşımalı eğitim kapsamında belli merkezlere taşınarak eğitim gören öğrencilerimizin ulaşımında sıkıntılar yaşanacağı değerlendirildiğinden dolayı sadece taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrencilerimiz için 14 Aralık 2016 Çarşamba günü olmak üzere 1 (bir) gün süre ile tatil edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!