El ürünleri pazarında ramazan bereketi

Güncelleme Tarihi:

El ürünleri pazarında ramazan bereketi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 14:25

El ürünleri pazarında ramazan bereketi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞLI kadınların satış yaptığı Hamamönü El Ürünleri Pazarı, Ramazan ayında da büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar yüzlerce Altındağlı kadının emeğini değerlendirdiği, kendi ürünlerini satıp para kazandığı Altındağ Belediyesi El Ürünleri Pazarı, Altındağlı kadınların gücünü ortaya koymaya devam ediyor.

Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılan El Ürünleri Pazarı sayesinde kendi yaptıkları el emeği ürünleri satma imkanı bulan Altındağlı kadınlar, hem kendi işlerinin patronu olmanın keyfini yaşıyor, hem de ev bütçesine katkıda bulunuyor. Dönüşümlü olarak tezgahlarda ürünlerini satan Altındağlı kadınlar, Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri'nde aldıkları eğitimi gözler önüne seriyor.

ALIŞVERİŞ İÇİN EL ÜRÜNLERİ PAZARI'NA MUTLAKA UĞRAYIN

Altındağlı kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satıldığı pazarda ne ararsan var. Hamamönü'nde bulunan pazarda, Altındağlı kadınlar kendi yaptıkları el emeği göz nuru eserleri sergiliyor. Pazarda, el işi keçe çantadan deniz kabuklarından yapılan kolyelere, doğal taş tespihlerden yağlı boya tablolara kadar her şeyi görmek mümkün. Altındağlı kadınlar, bu pazarda satış yapabilmek için Kadın Eğitim Kültür Merkezlerinde bir eğitim alıyor. Satış ve pazarlama, tanzim ve sunum gibi konularda bilgi sahibi olan Altındağlı kadınlar, öğrendiklerini bu pazara taşıyor.

ALTINADĞLI KADINLARDAN BAŞKAN TİRYAKİ'E TEŞEKKÜR

Kendilerine Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri açarak meslek ve hobi öğrenmelerini sağlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür eden kadınlar, “Bu pazarlar sayesinde hayatımız değişti. Bize bu imkanları sunan Başkanımıza minnettarız.ö dedi. Altındağlı kadınlar herkesi El Ürünleri Pazarı'ndan alışveriş yapmaya davet etti. Ramazan ayında da satış pazarına gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden kadınlar, Ramazan ayının bereketinin el ürünleri satış pazarını da canlandırdığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!