Zeynep Çil: Yaratıcılığı ön planda tutuyoruz

Güncelleme Tarihi:

Zeynep Çil: Yaratıcılığı ön planda tutuyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 00:32

BluTV Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Zeynep Çil kendileri için yaratıcılığın önemini şu şekilde anlattı; Geliştirdiği ürün yaratıcılık üzerine kurulu olan bir marka olarak iletişim çalışmalarımızda da her zaman yaratıcılığı ön planda tutuyoruz. Amacımız, dizilerimizle, yaratıcı hikayelerimizle müşterilerimizi buluşturmak için sürdürdüğümüz iletişim çalışmalarımızda da güçlü ve yaratıcı hikaye anlatımını ön planda tutmak.

Haberin Devamı

İletişim çalışmalarınızda yaratıcılık nasıl bir yer tutuyor, rol oynuyor, ne kadar önemli?

Geliştirdiği ürün yaratıcılık üzerine kurulu olan bir marka olarak iletişim çalışmalarımızda da her zaman yaratıcılığı ön planda tutuyoruz. Amacımız, dizilerimizle, yaratıcı hikayelerimizle müşterilerimizi buluşturmak için sürdürdüğümüz iletişim çalışmalarımızda da güçlü ve yaratıcı hikaye anlatımını ön planda tutmak.

Zeynep Çil: Yaratıcılığı ön planda tutuyoruz

Kırmızı Ödülleri sektöre ne katıyor, ne kadar önemli?

Sektörün heyecanla beklenen en prestijli ödüllerinden olan Kırmızı ödülleri, her sene yılın en iyi iletişim çalışmalarının ortaya çıkarılmasına, bu çalışmaları hep birlikte takdir etmemize katkı sağlıyor. Böylece hepimiz bir sonraki yıl çok daha ​iyi çalışmalarla karşılaşabiliyoruz.

Haberin Devamı

Bu yıl reklamverenlere de Kırmızı Ödül heykelciği takdim edilmeye başlandı, reklamveren olarak yaratıcılık ödülü kazanmak ne kadar önemli?

Özellikle temel ürünü yaratıcı hikaye olan bir marka için çok anlamlı. İletişim çalışmalarımızda da bunu sürdürmeye çalışıyoruz ve sektörün bunu görmesi bizim için çok cesaret verici.

BAKMADAN GEÇME!