Volkswagen’den 2000 modeli atağı

Güncelleme Tarihi:

Volkswagen’den 2000 modeli atağı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Volkswagen, 2000 yılına şimdiden girdi. Volkswagen'in Türkiye Distribütörü Doğuş Otomotiv, 2000 yılı modellerini satışa sundu. 1999'un 6 aylık döneminde otomobil satışları geçen yıla göre yüzde 23 düşerken, satışlarını yüzde 7 artıran VW'in Polo, Polo Classic, Golf, Passat ve Bora modellerinde yapılan değişiklikleri şöyle:

POLO:

Elektrikli ısıtmalı yan aynalar, ısıtmalı silecek suyu, fark yükseklik ayarı, 3. stop lambası, sis farları ve büyütülen lastik boyutlarıyla görünümü az da olsa değişti.

POLO CLASSIC:

Sis farları, elektrikli yan aynalar, ısıtmalı silecek suyu standart. 100 hp'lik modelinde ise ABS ve yolcu hava yastığı standart hale getirildi.

GOLF:

4 hava yastığı ve ABS'ye ek olarak, klima standartlaştırıldı. Ayrıca Golf'ün Comfortline modelinde alüminyum jantlar, yol bilgisayarı, alarm, yağmur sensörlü otomatik kararan dikiz aynası standart olarak sunuluyor.

PASSAT:

Otomatik olarak kararan dikiz aynası ve yağmur sensörü standartlaştırıldı. Highline modelinde ise üç hafızalı ısıtmalı ve elektrik kontrollü deri koltuklar, katlanabilir yan aynalar, xenon farlar, cd değiştirici, fark yıkama, hız sabitleme ve sunroof gibi aksesuarlar standart olarak sunuluyor. Comfortline modelinde de tiptronic vites opsiyon olarak bulunuyor.

BORA:

Şubat ayında satışa sunulan Bora'da koltuk başlıkları değiştirildi. Ön konsolda koyu renkli alüminyum serpiştirmeler ve yol bilgisayarı displayı Bora'nın yenilikleri arasında.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!