VeriFone, Ä°stanbul’dan 50 ülkeyi yönetecek

Güncelleme Tarihi:

VeriFone, İstanbul’dan 50 ülkeyi yönetecek
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 29, 2013 10:44

VeriFone Güney Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Başkanlığı’na getirilen Bülent Özayaz, İstanbul’dan 50 ülkeyi yönetmeye başladı.

Haberin Devamı

Güvenli elektronik ödeme çözümleri alanında dünya lideri VeriFone’da, yeni yönetici atamaları açıklandı.  Bülent Özayaz, VeriFone Güney Avrupa, Rusya, OrtadoÄŸu ve Kuzey Afrika BaÅŸkanlığı’na getirildi.Â

VeriFone’da geçen yıl Güney Avrupa ve Rusya Bölgesi’nden sorumlu kıdemli başkan yardımcılığı görevini üstlenen Bülent Özayaz’ın yetki alanı Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı da içine alacak şekilde genişletildi.

VeriFone’da 4 yönetim başkanlığından biri olan Güney Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Başkanlığı’na getirilen Bülent Özayaz, bundan böyle İstanbul’dan Türkiye, Rusya, Yunanistan, Balkan ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri , Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri’nin de içinde yer aldığı 50 civarında ülkeyi yönetecek.

VeriFone Güney Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Başkanı Bülent Özayaz, konuya ilişkin olarak, VeriFone Türkiye ofisinin başarısının yönetim bölgesinin gelişmesinde etkili olduğunu ve Türkiye’nin VeriFone’nun 50 ülkeyi yöneten bölgesel üssü haline geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

Özayaz, Türkiye’nin bankacılık ve finans sektöründeki gelişmelere paralel olarak, ödeme sistemleri alanında da bölgenin en öncü, en inovatif ve dolayısıyla da en etkin ve güçlü ülkesi haline geldiğini de dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!