Vergi avantajlı motorla geliyor

Güncelleme Tarihi:

Vergi avantajlı motorla geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2013 01:53

Honda, yeni 1.6 dizel motorlu CR-V modeli ile Türkiye’deki SUV piyasasına hızlı bir dönüş yapmayı planlıyor. Honda Genel Müdür Yardımcısı Erdem Soydaş dizel motorlu CR-V'nin satış beklentisi hakkında umutlu konuştu.

Haberin Devamı

Honda Türkiye Otomobil Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdem Soydaş, vergi avantajının getireceği rekabetçi fiyatla Türkiye’de başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Soydaş, çekiş türüne göre Türkiye’deki SUV segmenti toplam satışları incelendiğinde 4x2 modellerin 2008 yılındaki yüzde 4’lük payının 2013 yılında yüzde 77’lere kadar yükseldiğinin altını çizdi.

Yeni Honda CR-V’nin bu yılın Ekim ayında satışa çıkacağını ifade eden Erdem Soydaş, fiyatın henüz belli olmadığını ancak 1.6 motorun vergi avantajının önemli bir fiyat avantajı sağlayacağını kaydetti. Otomobil piyasasında tercihlerin küçük hacimli turbo motorlara yöneldiğini dile getiren Erdem Soydaş 1.6 dizel CR-V’nin sınıfında en hafif motora sahip olduğunu belirterek, Türk tüketicisinin yeni CR-V’ye büyük ilgi göstermesini beklediklerini ifade etti. Yeni 1.6 dizel CR-V Earth Dream Teknoloji serisi motoruyla 100 kilometrede 4.5 litre yakıt tüketimi sağlıyor.

Haberin Devamı

Vergi avantajlı motorla geliyor

Türkiye’den 2 jet sipariş

OTOMOTİVDEN motosiklete, jet motorundan güneş enerjisine çok geniş bir alanda faaliyet gösteren Honda’nın çok güçlü bir teknoloji firması olduğunu ifade eden Erdem Soydaş, rakiplerine oranla Araştırma ve Geliştirme faaliyetlerine büyük bir kaynak ayırmayı sürdürdüklerini de sözlerine ekledi. Honda’nın,
özel jet satışına önümüzdeki yıl başlamayı planladığını söyleyen Soydaş, 4.5 milyon dolarlık fiyata sahip uçaklara Türkiye’den şimdiden
iki sipariş geldiğini söyledi.

Vergi avantajlı motorla geliyor

Honda, yeni CR-V'nin 1.6 dizel motorlu modelini Prag'da düzenlenen toplantıyla basın mensuplarına tanıttı.

Satılık otomobil ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!