UTED 30 yaşına bastı

Güncelleme Tarihi:

UTED 30 yaşına bastı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'nin en büyük mesleki örgütlerinden olan Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) 30 yaşına bastı. Toplam binden fazla üyesi olan UTED Türkiye'deki tüm özel havayolları ve THY'de çalışan uçak teknisyenlerinin büyük bölümünü çatısı altında topladı.

Her ay yayınlanan UTED Dergi, bir çok teknik konuya ışık tutuyor. Türkiye'nin sivil havacılık sektöründe aylık yayınlanan tek dergi olan UTED Dergi'nin tirajı 5 bin.

Yönetim kurulu başkanlığını yıllardır Sefa İnan'ın yaptığı UTED, geçtiğimiz hafta Günay Restoran'ın nezih salonunda bir gece düzenledi. THY Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yusuf Bolayırlı, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanı Faik Akın, THY Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemil Kayahan, THY Uçuş ve Yer Emniyet Başkanı Kaptan Pilot Akın Diler'in katıldığı gecede, sanatçılar Nükhet Duru ve Demet uçak teknisyenlerine hoş saatler yaşattılar.

Gökyüzündeki güvenliğimiz için çalışan ve yüksek standartlarda hizmet veren uçak teknisyenleri aslında havacılık dünyasının perde arkasındaki gerçek kahramanları...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!