Uludağ Ekonomi Zirvesi için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Uludağ Ekonomi Zirvesi için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:39

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi için geri sayım başladı. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından beşinci kez düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, Grand Yazıcı Otel’de 25-26 Mart’ta gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in açılışını yapacağı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da ikinci güne katılması beklenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, ulusal ve uluslararası arenada ekonomiye yön veren iş insanlarını ağırlayacak.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, 2023 projeksiyonunda sanayiciler için yarının rekabetçi sektörleri, sanayinin geleceği ve endüstri 4.0 konuları ele alınacak. Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek? sorusunun cevabının aranacağı Zirve’de, global marka yolculuğunda yatırımları ile iş dünyasının en önemli isimlerinin dünyada geldiği nokta konuşulacak. Girişimcilik 2016: Hayalden gerçeğe başlıklı oturumda girişimci iş insanlarının deneyimlerinin paylaşılacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde dijital ekonomi ve büyüme stratejileri konuları da ele alınacak.

Haberin Devamı

Teknoloji ve trendlerin iş dünyasına yansımalarının vurgulanacağı Zirve, sosyal sürdürülebilirlik ve tutumlu inovasyon konularında önemli konuşmacıları ağırlayacak. Yeni dünya düzeni ve gelecek hakkındaki öngörülerin anlatılacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, perakende sektöründe yeni dönem ile bankacılık ve reel sektörler arasındaki ilişki konuşulacak. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde ‘İşte Daha Fazla Kadın’ oturumunda kadınların iş yaşamında daha aktif katılımının önemine değinilecek.

BAKMADAN GEÇME!