Ukrayna’ya yeni operatör markası

Güncelleme Tarihi:

Ukrayna’ya yeni operatör markası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 23:07

İLETİŞİM operatörü Turkcell, pilot ülke olarak tanımladığı Ukrayna’daki şirketi ‘life:)’ta markayı yenileme çalışması yaptı.

Haberin Devamı

Markayı ‘lifecell’ olarak değiştiren şirket logosunda da Turkcell renkleri olan mavi ve sarıyı kullanmaya başladı. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında yerel ortağının yüzde 44.96 hissesini satın alarak ‘life:)’ın yüzde 100 sahibi olan Turkcell, uluslararası marka bütünleşmesi stratejisine de bu ülkeden başladı. Marka değişimi kapsamında ülkede çapında 91 şehirde 184 münhasır mağaza, lifecell logosu ve Turkcell’in de ana renkleri olan sarı ve mavi renklerle donatılacak. Buna ilaveten, 144 satış noktası lifecell markası altında hizmet verecek.

3G+ ve Turkcell’in yüzde 100 desteği ile başlayan yeni dönemin işareti olan bu değişime değinen lifecell Genel Müdürü Burak Ersoy, life:)’ın yenilikçi ve enerjik yapısının Turkcell’in teknoloji liderliği ve tecrübesiyle birleştirdiklerini ifade etti. Ersoy, “Lifecell markasının ortaya çıkması, sadece görsel bir farklılaşma ile sınırlı değil. Ukrayna’ya 3G’yi getiren ilk GSM operatörü olarak ortaya koyduğumuz teknolojik liderliği, hem marka duruşumuz, hem ürün ve servislerimiz, hem de sunduğumuz müşteri deneyimi ile yukarı taşıyacağız. Bunu yaparken de, Turkcell’in tecrübesinden ve desteğinden her geçen gün daha fazla faydalanacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!