UFO'dan haciz açıklaması

Güncelleme Tarihi:

UFOdan haciz açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 18:01

UFO Hürriyet'te yayınlanan "Türkiye’nin dev markasında kriz çanları” haberi ile ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İşte o açıklama:

Müvekkilimiz, Sn. Abdullah Yeşil’in sahibi olduğu Şirketler Grubundan biri olan Müvekkilimiz Şirket üzerinde tescili bulunan UFO Markası ile ilgili 18.07.2014 tarihinde Hürriyet Gazetesi internet sayfasının ekonomi bölümünde Sn. Dinçer Gökçe imzalı “Türkiye’nin dev markasında kriz çanları” başlıklı habere ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

Sn. Dinçer Gökçe’nin haberinde de belirtildiği üzere, UFO Türkiye ısıtıcı pazarının %85’ini elinde bulunduran, doğrudan ve dolaylı olarak 20.000’i aşkın kişiye istihdam sağlayan ve 3000’i aşkın bayiisi olan bir Türk markasıdır.
Müvekkilimiz UFO Işıkla Sistemleri San. Tic. Ltd.Şti. ürettiği ısıtıcı ve soğutucularla hızla büyürken; geçtiğimiz 2013-2014 sezonunda kış aylarının mevsim normallerinden daha sıcak seyretmesi sebebiyle,sektördeki diğer Şirketlerin yaşadığı gibi, önceki yıllara nazaran ısıtıcı satışlarında düşüş yaşamıştır.

Haberin Devamı


Bu aşamada, aralarında UFO markasının da bulunduğu Müvekkilimiz Sn. Abdullah Yeşil’e ait Şirketler Grubu, organik tarım, akıllı bahçecilik, ilaç sektörlerinde yaptığı inovatif yatırımlarla; UFO’nun ulusal ve uluslar arası başarısını sürdürerek, ülkemize, Dünyaca bilinen yeni ve saygın Türk markaları yaratma hedefi ile yoluna devam etmektedir. Dikkat çeken sözkonusu bu yatırımların daha fazla büyüyebilmesi ve uluslar arası pazarda etkin hale gelebilmesi için, Müvekkilimizin halen yurt içi ve yurt dışından çeşitli şirketlerle ortaklık ve işbirliği görüşmeleri devam etmektedir.


Yukarıda izah edildiği üzere, ısıtıcı satışlarındaki düşüş sebebiyle, her ne kadar dönemsel bir finans daralması yaşansa da, 15 yılı aşkın bir süredir verilen emeklerle sıfırdan global ve tanınmış bir marka yaratabilen zengin bir iç dinamiğe sahip güçlü ve büyük bir Şirket olan Müvekkilimizin geçici küçük sorunların altından güçlenerek ve büyüyerek çıkacağını tüm kamuoyuna göstereceği bir süreç içerisinde olduğunu belirtmek isteriz.
Tekzip etme gereği duyduğumuz belirtilen haberde, sözkonusu edilen icra dosyaları ise, Müvekkilimiz Sn. Abdullah Yeşil’in sahibi bulunduğu 10’u aşkın grup şirketlerinden sadece birkaçına aittir. Eşzamanlı olarak, haberde bahsi geçen Müvekkilimiz Sayın Yeşil Ailesi’nin İtalyan ortağı ile ilgili bilgilendirme ise, doğruları yansıtmamaktadır. Sözkonusu İtalyan Şirket ile Müvekkilimiz Yeşil Ailesi’nin ortaklık ilişkileri halen devam etmektedir. Gerçeği yansıtmayan bu haberler, 3000’i aşkın bayiimiz ile, yerel ve global pazarda sayıları milyonları aşan tüketicilerimizi derinden üzmüş olup; UFO markasını tercih ederek, Müvekkilimize duyduğu güven ile, ülkemizde ve dünyada Müvekkilimiz UFO Şirketler Grubu’nu uluslararası bir marka haline getiren tüm tüketicilerimizi ve kamuoyunu bilgilendirmeyi bir borç biliriz.


Saygılarımızla,

Haberin Devamı


UFO Şirketler Grubu Adına
Abdullah Yeşil
Vekili
Av. Selma Karaduman

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!