Tuzla’ya 70 milyon Euro

Güncelleme Tarihi:

Tuzla’ya 70 milyon Euro
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2014 01:10

Uluslararası oteller zinciri Carlson Rezidor Hotel Group tarafından Tuzla'da açılan ve İstanbul'un en büyük spa merkezine ev sahipliği yapan Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla, yaz sezonuna iddialı hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Rezidor Hotel Group Türkiye ve Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla’nın üst düzey yöneticileri, düzenledikleri basın toplantısında, 1 Şubat'ta hizmete açılan otelin sunduğu imkanlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Rezidor Hotel Group Türkiye, Gürcistan ve Kazakistan Bölge Direktörü Sonja Dive-Dahl, grubun İstanbul'daki ilk spa otelini Tuzla'da inşa etmesine gerekçe olarak, sürekli gelişen bu bölgenin kentin yeni cazibe merkezlerinden biri olmasını gösterdi.

Tuzla’ya 70 milyon Euro

70 MİLYON EURO
Tasarımı ünlü mimar Tuncay Çavdar tarafından gerçekleştirilen ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na beş kilometre uzaklıkta bulunan otel, 70 milyon Euro'luk bir yatırım neticesinde 249 oda ve 572 misafir kapasitesiyle hizmete açıldı.

Haberin Devamı

Otele yatırım yaparak inşaatını gerçekleştiren Turkol Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Radisson Blu projesi Genel Müdürü Can Sezgin, bunun kısa vadeli bir yatırım olmadığını ve projeden 15 yıl sonra geri dönüş beklendiğini ifade etti.

YIL SONU HEDEFİ YÜZDE 50
Yaklaşık 55 bin metrekarelik alan üzerine inşaa edilen ve Rezidor Hotel Group’un İstanbul’daki ilk Spa oteli olma özelliği otelin Genel Müdürü Özgen Sağınç, şu anda yüzde 37 doluluk oranı yakaladıklarını, sene sonu hedeflerinin ise yüzde 50 civarında olduğunu belirtti. Otelde şu an 140 kişiye istihdam sağlandığını söyleyen Sağınç, bu sayının dönemsel olarak 165'e kadar çıkabileceğini sözlerine ekledi.

Dört bin metrekarelik spa merkezinin yanı sıra 3 bin 300 metrekare alan ve iki ayrı kat üzerine kurulu toplantı odalarıyla iş dünyasının da buluşma merkezi olmayı hedefleyen Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla, aynı zamanda İstanbul'un en büyük havuz kapasitelerinden birine sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!